חוות רכיבה בצפון

חוות רכיבה בצפון

היי אני מחפשת המלצה לחוות רכיבה באזור חיפה/עמק יזרעאל. סגנון אינגליש. אני רוכבת מגיל צעיר, הפסקתי לרכב בערך לפני שנתיים, ואני מחפשת מקום שנותן שיעורים ברמה טובה. אשמח להמלצה.

YOUNG shaggy

New member
אני מכיר את החוות שמארחות תחרויות או מתחרות

יש את אושה, יגור, ניר דויד(לא יודע כמה זה קרוב), עין יהב(גם לא יודע כמה זה קרוב ואם זה השם בדיוק...)

rafells

New member
יש די הרבה. יש לך עדיפות לדראסז או קפיצות?

יגור (בקיבוץ), עמק זוהר(ביוקנעם),חוות הפיסגה(מושב עופר)חוות אור(רמת צבי),נהלל, עין חרוד ועוד כמה ששכחתי או שאני לא זוכרת כולן דרך אגב ברמה גבוהה.

יש לי עדיפות לקפיצות

אבל כמו שאני זוכרת זה הולך ביחד... בעיקרון נהגתי להתחרות בעבר, היום זה פחות מעניין אותי, אני פשוט רוצה מקום שלאט לאט יוכל לקדם אותי מבחינת הרכיבה, עם סוסים שיש מה לעבוד איתם. יגור וניר דוד זכורים לי לא כ"כ לטובה, אני אשמח אם תעירו את עיני. מעבר לזה יקנעם קרוב לי, גם נהלל, וגם עין חרוד לא רחוק, אם מישהו מכיר אישית אשמח לשמוע קצת....

Half Halt

New member
את צריכה

שהחווה תהיה במרחק סביר שלא יקשה עליך להתמיד. ואם המרחק אכן קצר, סעי לראות, אין תחליף להתרשמות במקום עצמו. נהלל. יקנעם. קיבוץ גבע. קיבוץ עין חרוד איחוד. קיבוץ חפציבה. כפר יחזקאל (חוות הגלבוע). קיבוץ אושה (קצת פחות באזור). יגור וניר דוד לא רעים בכלל לדעתי, אבל באווירה שונה לחלוטין משאר החוות שרשמתי.

anaor

New member
אני התרשמתי לטובה מהחווה באושה

וכשאפשר יהיה להעביר את הסוס שלי, הוא יעבור לשם (החווה הקודמת בה הוא עדיין נמצא בעצם כבר נסגרה, הוא נשאר שם בעיקר בגלל צליעה שלא עוברת).

YOUNG shaggy

New member
מסכים איתך...

אושה בהחלט אחלה חווה הסוס הראשון שלי היה משם ואחרי שהוא הלך לעולמו הלכתי לבדוק שם קרוב משפחה שלו והחווה מרשימה בהחלט... סוסי בצפר בריאים מגרש טוב מאוד האנשים שם עשו רושם של נחמדים מאוד

למעלה