חוות דעת מה דעתכם על השיר "אלייך שר" של הראל סקעת? ציון 1 עד 10......
D dgrwkl1 New member 29/1/07 #1 חוות דעת מה דעתכם על השיר "אלייך שר" של הראל סקעת? ציון 1 עד 10......
ש שירוש7 New member 30/1/07 #4 כן הוא מצבע את השירים בהופעות../images/Emo163.gif אני היחידה שעניתי כי אפחד כבר לא נכנס לפה בקושי נכנסים.. אין לי מושג למה אבל אנשיים תתחילווווווווו להכנס לפהההה ולהגיבבבבבבבב
כן הוא מצבע את השירים בהופעות../images/Emo163.gif אני היחידה שעניתי כי אפחד כבר לא נכנס לפה בקושי נכנסים.. אין לי מושג למה אבל אנשיים תתחילווווווווו להכנס לפהההה ולהגיבבבבבבבב
ל לאו14 New member 30/1/07 #8 נראה בגלל../images/Emo141.gif השיר הזה לא בדיסק הרגיל..הוא בדיסק המורחב.. ורוב האנשים בארץ שקנו ת'דיסק..קנו ת'רגיל..ואין להם ת'שיר הזה בדיסק.. אז כנראה הוא מעדיף שיר שיש באלבום הרגיל..
נראה בגלל../images/Emo141.gif השיר הזה לא בדיסק הרגיל..הוא בדיסק המורחב.. ורוב האנשים בארץ שקנו ת'דיסק..קנו ת'רגיל..ואין להם ת'שיר הזה בדיסק.. אז כנראה הוא מעדיף שיר שיש באלבום הרגיל..
D dgrwkl1 New member 30/1/07 #9 נו אז נשאלת השאלה .. למה השיר הזה לא באלבום??? למה הוא דחף אותו לדיסק הבונוס? חבל מאוד
ל לאו14 New member 30/1/07 #10 את זה אני באמת לא יודעת..../images/Emo141.gif אולי הראל סיכם עם הד ארצי שבדיסק יהיו 10 שירים..והוא גם יוציא מורחב עם עוד 4.. אנ'לא יודעתת...
את זה אני באמת לא יודעת..../images/Emo141.gif אולי הראל סיכם עם הד ארצי שבדיסק יהיו 10 שירים..והוא גם יוציא מורחב עם עוד 4.. אנ'לא יודעתת...
I I N S T I N C T New member 3/2/07 #13 10../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif זה שיר מדהים! של הראל!!! שיר מרגש שאומר ה-כל!!
10../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif זה שיר מדהים! של הראל!!! שיר מרגש שאומר ה-כל!!