תפרטי ונמקי כי אני שוקלת לקנות כזאת
א אורית לה לצה New member 17/5/06 #2 חוות דעת אני לא מכירה אישית, אבל שמעתי שאימהות מרוצות ממנה, ושיועצות הנקה מוסמכות גם ממליצות עליה. אורית מדריכת לה לצ'ה
חוות דעת אני לא מכירה אישית, אבל שמעתי שאימהות מרוצות ממנה, ושיועצות הנקה מוסמכות גם ממליצות עליה. אורית מדריכת לה לצ'ה
D didu88 New member 18/5/06 #3 אני משתמשת בה והיא מצוינת! השאלתי אגב מיד שרה, בתמורה לפקדון של 200 ש"ח, אותם כמובן אני מתעתדת לתרום. מדובר במשאבה חזקה מאוד (הייתה לי בעיה לשאוב עם משאבה אחרת) ויש לה אפילו מתאם לבקבוקים של אוונט בערכה שקונים עבורה.
אני משתמשת בה והיא מצוינת! השאלתי אגב מיד שרה, בתמורה לפקדון של 200 ש"ח, אותם כמובן אני מתעתדת לתרום. מדובר במשאבה חזקה מאוד (הייתה לי בעיה לשאוב עם משאבה אחרת) ויש לה אפילו מתאם לבקבוקים של אוונט בערכה שקונים עבורה.
א אמא מהחיים New member 18/5/06 #4 שאלה נוספת האם הפכת אותה לדו צדדית ? ואיך נראה המתאם לבקבוק אוונט ?
D didu88 New member 18/5/06 #5 לא הפכתי לדו-צדדית לא חשבתי על זה וכבר קניתי את הערכה. המתאם לבקבוקי אוונט הוא תוספת פלסטיק לבנה כזו שמתאמת בין הפעמון לבקבוק.
לא הפכתי לדו-צדדית לא חשבתי על זה וכבר קניתי את הערכה. המתאם לבקבוקי אוונט הוא תוספת פלסטיק לבנה כזו שמתאמת בין הפעמון לבקבוק.