חוות דעת..!!

L i R o N u S h

New member
חוות דעת..!!

שלום.. התחלתי ביום ראשון דיאטה חדשה שאמא של חברה שלי שמעה עליה בטלויזיה... אני אשמח לקבל עליה חוות דעת התפריט- ביום מותר לאכול 10 פרוסות לחם קל, קופסאת גבינה לבנה עד 5% של 250 גרם, כף חומוס, ביצה וירקות חופשי אני משלבת עם הדיאטה הזו גם 20 דקות יומיות של ארובי מקלטת.. האם הדיאטה הזו בסדר? ניתן לרזות ממנה?? תודה מראש לעונים..!!

אלי ו.

New member
נשמע דומה לדיאטת הלחם

שנכתבה ע"י מנהלת הפורום, אולגה רז. ממליץ לך לקנות ולקרוא את הספר "לאכול לחם ולרזות". הספר יסביר את עקרונות הדיאטה ירחיב עוד על הנושא ויאפשר לך תפריט טעים ומגוון יותר.

L i R o N u S h

New member
סבבה אבל טוב לי עם הדיאטה הזו

השאלה שלי היא האם היא טובה והתפריט לא שמן/ רזה מדיי...

חוות דעת

בסה"כ האוכל מאוזן וסביר חסרים מוצרי בשר, הקפידי על שתיה ותצליחי אם כי לא להגזים ולא לרדת יותר מידי.

L i R o N u S h

New member
סבבה תודה רבה! רק עוד שאלה קטנטנה

אם אני מוסיפה לתפקיט הזה מסטיקים ללא סוכר זה בסדר? נגיד חבילת "אורביט" יום

מאיר 231

New member
נו, אולגל'ה לא ציפינו ממך שלא תתמכי

בדיאטה של עצמך...
...לפי הדיאטה הזו ממש לא מאוזנת.

מאיר 231

New member
תקשיבי

10 פרוסות לחם קל=350 קלוריות. קופסת גבינה לבנה 5%= 250 קלוריות כף חומוס= 70 קלוריות ירקות חופשי=נגיד גג 150 קלוריות.... חישוב פשוט מראה, שהתזונה שלך מבוססת על כ-800 קלוריות בקושי
גם אם דודה אולגה אומרת לך שזה תפריט מספק! תקשיבי!!!!! זה רק ידפוק לך את חילוף החומרים! 800 קלוריות זה אולי תפריט לקשישה בת 80, נמוכה ורזה המרותקת לכיסא גלגלים! כדי לקיים את גופך ואת הרמה המטבולית הבסיסית שלך את צריכה יותר מכפול מהקלוריות שבתפריט הנוכחי! אחרת-את רק תזיקי לעצמך! לא עדיף לך לבחור תזונה מאוזנת, בריאה ומלאה עם מספיק קלוריות מהמקורות הנכונים במקום לעשות עוד דיאטה בסדרת הדיאטות שלך, דבר שיגרום לך להרזייה מעולה בטווח הקצר ולהשמנה ו"דפיקת חילוף החומרים" לטווח הארוך

רון ו

New member
תרגיע דוד

אולגה רז היא דיאטנית עם נסיון מוכח ולך אין שום עילה הכשרה או סיבה לכנות אותה "דודה" במפורש נכתב שחסר בתפריט מוצרי בשר ולשמור לא לרדת יותר מדי. אך אתה ויתרת בשבילה גם על הביצה והגבלת אותה ל 7 ירקות ? תודה רבה לך... מלבד זאת גם קשישה בת 80 יכולה להיות נמרצת ואנרגטית. מזעזע ביותר הוא התיחסותך לאנשים נכים בתור פלגמטים. בקיצור האגו שלך זקוק להירגע. דיאטות של 1000 - 1200 קלוריות לזמן קצוב לא דופקות שום חילוף חומרים במיוחד של צעירים כשהשריר נבנה במהירות. לטווח הארוך תלמד מאנשים עם נסיון ארוך.

L i R o N u S h

New member
תודה רבה...! דיי הרגעת אותי..../images/Emo13.gif

ואני לא מרגישה שאני אוכלת קצת...

L i R o N u S h

New member
ממממ קלטת של "מרזה מוריד"

ממש ממש ממש ישנה ניראה לי מלפניי איזה 12 שנים בערך, אבל היא טובה מאוד! וגם היא מחולקת לעשר תוכניות של 10 דקות כל אחת וכל יום רשום איזה תוכניות לעשות (2 תוכניות בכל יום).

למעלה