חוות דעת

dudy52

New member
חוות דעת

שלום, שמי דוד ,אני תלמיד י"ב. בפרויקט בגרפיקה ממוחשבת בחרתי לעשות לוגו לאוניברסיטה (אוניברסיטת נהריה). ביני לבין המורה שלי יש חילוקי דעות לגבי הלוגו. יש לוגו אחד שעשיתי לבד ואחד שעשיתי עם המורה. אשמח לחוות דעת ותגובה.

שלום דוד!

שני הלוגואים אסתטיים וראויים ושניהם מצטיינים בטיפוגרפיה (פונטים). בלוגו שיצרת לבדך, זה שבסגול, בחרת לשלב את האות נו"ן, ספר, גלגל שיניים ומה שנראה כמפעל הנישא על צוק. הלוגו שיצרת עם המורה שלך הוא מופשט, אבסטרקטי יותר, אך ניתן להבחין באותיות אל"ף ונו"ן. למה זה צריך גלגל שיניים בלוגו של אוניברסיטה? זה בהשראת הטכניון? הלוגו שיצרת לבדך אמנם נקי ואסתטי, אך מעט אמורפי ומורכב מדי. הספר קצר מובן מאליו, נדוש. אם זה אכן מפעל, לא ברור מדוע הוא נחוץ. אולי תוכל לתת לנו הסבר קצר אודות שני הלוגואים ומשמעותם?

dudy52

New member
שלום

בלוגו שיצרתי זה מגדל המים של נהריה שהוא הסמל המרכזי של העיר, השילוב של גלגל השיניים בא להציג את הצד הטכנולוגי והספר בא להראות שיש גם צד עיוני. אני שמח לשמוע את דעתך דבר המקל עלי להמשיך לעבוד על הלוגו עם המורה. תודה רבה :) דוד.

dudy52

New member
תוספת

כל צד ימין של הלוגו זה מגדל המים וכולל את החלונות שלו, הוא משתלב אל תוך גלי הים מה שרואים למטה.

Noa Angel

New member
אהבתי יותר את הלוגו שאתה עיצבת

ממבט מרפרף (ורוב מבטי הקהל הם מרפרפים) יש בו משהו מאוד ייצוגי, נקי ונכון. יכול להיות שיש מקום להחסיר מעט פרטים כדי לא להעמיס על העין, ובמקביל לשבור קצת את התבנית של ספר פלוס גלגל שיניים, שזה משהו שהרבה מוסדות לימודיים משתמשים בו בצורה זו או אחרת. אבל בגדול הוא בכיוון סבבה בעיניי ועשוי בצורה טובה מאוד. את הלוגו שעיצבת עם המורה שלך בכלל לא הבנתי. הוא נראה לי כמו הסמל של הטלוויזיה החינוכית עם איזה קו לא ברור שמפריע באמצע. לאותיות נ' ו-א' שמתי לב רק אחרי התגובה של זיו. גם הגוון של הכחול לא מאוד נעים לי בעין, דומיננטי מדי וההקשר למוסד (אם ישנו) לא ברור באופן מיידי. הוא כן עונה הכלל החשוב של "פחות זה יותר", אבל יותר מדי מופשט לטעמי, כך שגם היתרון הזה הולך לאיבוד.

dudy52

New member
מה אם לשנות בלוגו שלי

מה אם לשנות את הגלגל שיניים והספר לכדור הארץ/שמש?

למעלה