חוות דעת מישהי יכולה לתת חוות דעת על ד"ר רון שיינמן או להפנות אותי לתגובות מהעבר?
י ישמש New member 6/7/09 #1 חוות דעת מישהי יכולה לתת חוות דעת על ד"ר רון שיינמן או להפנות אותי לתגובות מהעבר?
מ מייקילולי New member 6/7/09 #2 יכולה רק להגיד שאני אישית מקווה לא להגיע אליו יותר. הוא נחמד אבל לא הסתדרתי איתו. תעשי חיפוש עם השם שלו ותוכלי לקרוא כל מיני דעות.
יכולה רק להגיד שאני אישית מקווה לא להגיע אליו יותר. הוא נחמד אבל לא הסתדרתי איתו. תעשי חיפוש עם השם שלו ותוכלי לקרוא כל מיני דעות.
י ישמש New member 6/7/09 #3 תודה מייקילולי קודם כל עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי בכלל דעות עליו. בנוסף, תוכלי אולי לפרט לגבי הניסיון שלך איתו? תודה רבה רבה, ישמש
תודה מייקילולי קודם כל עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי בכלל דעות עליו. בנוסף, תוכלי אולי לפרט לגבי הניסיון שלך איתו? תודה רבה רבה, ישמש
י ישמש New member 6/7/09 #5 ועוד..... אני מתלבטת האם להיות מנותחת (פרטי) ע"י סוריאנו או שיינמן. אתן יכולות לעזור לי בהתלבטות?
ז זואילי New member 6/7/09 #6 הי ישמש מכיוון שד"ר סוריאנו ניתח אותי והייתי מרוצה מאוד, אני ממליצה עליו גם בפרטי.
א ארץ דימיוני New member 6/7/09 #8 מסכימה עם מייקי ועם זואילי החוויה שלי איתו לא נעימה, אם כבר ניתוח פרטי אז מניסיון סוריאנו ומהמלצות גולדנברג.
מסכימה עם מייקי ועם זואילי החוויה שלי איתו לא נעימה, אם כבר ניתוח פרטי אז מניסיון סוריאנו ומהמלצות גולדנברג.
ז זק המקורית New member 7/7/09 #9 שלום לא טופלתי מעולם ע"י שיינמן ....ולכן אין לי מה לומר עליו. מטופלת ע"י סוריאנו ויש לי רק דברים טובים לומר עליו.... נותחתי ע"י סוריאנו ושוב רק דברים טובים. עברתי לפרסקופיה ניתוחית ע"י גולדנברג וגם כאן יצאתי מרוצה.
שלום לא טופלתי מעולם ע"י שיינמן ....ולכן אין לי מה לומר עליו. מטופלת ע"י סוריאנו ויש לי רק דברים טובים לומר עליו.... נותחתי ע"י סוריאנו ושוב רק דברים טובים. עברתי לפרסקופיה ניתוחית ע"י גולדנברג וגם כאן יצאתי מרוצה.
S sheronher New member 7/7/09 #10 שיינמן אני מטופלת שלו והוא מדהים בעייני כל הבנות כאן מאוהבות בסוריאנו הכל עניין של איך את מתחברת לרופא שיהיה בהצלחה!
שיינמן אני מטופלת שלו והוא מדהים בעייני כל הבנות כאן מאוהבות בסוריאנו הכל עניין של איך את מתחברת לרופא שיהיה בהצלחה!