דעתי
גם האתר הזה נבנה בתוכנה וזה מאד נראה לעין, יש לך שם חתיכת קוד מקור כבד ומלא חלקים מיותרים- מחשבים איטיים עלולים לקבל את הנתונים לאט וזה בעייתי. גם זה לא סמנטי קוד שכזה, הייתי מביא מישהו שיעבור על הקוד ויתקן אותו. יש שימוש של טבלאות בצורה גסה, עמוד הבית שלך עטוף בטבלאה בעובי 1, ולטעמי זה מיותר. הבאנר העליון שלך הוא כפתור, זה מיותר לטעמי, כשלוחצים מגיעים לאותו עמוד. עמוד "הופעות בטלויזיה" מוביל ישירות לקובץ שפותח את נגן המדיה במחשב, ישנם אנשים שלא יהיו מעונייינם בכך, אם זה מאט את המחשב או אם זה מקפיץ חלון נוסף. רבים, כמוני, גולשים לעיתים קרובות במספר אתרים בו זמנית ולא רק באתר אחד כל פעם, קפיצה כזאת של חלון מדיה פלייר מפתיעה ולא נעימה- גם שאני לא רוצה שירד לי קובץ למחשב לפני שאני יודע מה היא ומי הוא. אין קו עיצובי אחיד, ישנם עמודים שמסתדרים בצורה אחת, ישנם עמודים שמסתדרים אחרת, יש גיוון צבעים רב מידי והפונטים- לא טוב שיש יותר מ 2 סוגי פונט באתר (אחד לכותרות ואחד לטקסט). אי שמירה על קו עיצובי יוצרת בילבול לא מובן של הגולש, יותר מידי פרטים וחוסר נחת בעיניים. הפס בתחתית האתר בצבע טורקיז לא מתאים (הצבע) לטעמי והטקסטים בו גדולים מידי (גם המייל שלך מופיע באופן גלוי כך שספאמרים עלולים לאתר אותו ולשלוח לך ספאם. בדרך כלל עושים ככה: yourname .at gmail.com) אין זכויות יוצרים בתחתית הדף. הפס הטורקיז אמור לסיים את האתר, אך מתחת אליו יש עוד פס, שלטעמי מיותר לגמר'ה, אין צורך להצהיר שהאתר שלך עומד בתקן כי רוב הגולשים לא יודעים מה זה אומר בכלל, וגם שהפס הטורקיז אמור לסיים את האתר. זה 2 פסים וזה יותר מידי. באופן כללי, אני חושב שהאתר שלך משרת את המטרות שלך, אבל אין בו שום אלמנט של שנת 2009, האתרים שבונים היום נראים יותר עדינים (בעזרת עבודת CSS) טקסטים קטנים יותר, צבעים עדינים יותר, אלמנטים גראפיים (כמו באנר עליון מונפש ותמונות רצות- הייתי מוסיף). מרגיש שהאתר נבנה בסוף שנות ה 90. אני חושב שאתה צריך לקחת מעצב שיתן לך עצות טובות, ותכנת שיקצץ לך את הקוד בחצי. כל ההערות הללו נכתבו כהערות בונות וברוח טובה ומתחשבת. בברכה