חוות דעת...

אריק!

New member
עד שהמוקפץ יהיה מוכן נעשה ברשותך

תראפיה. נתחיל בנשימות עמוקות, תנוחת שכיבה נוחה, ראש נקי ממחשבות על למודים ומבחנים, אלה שהיו ואלה שבדרך. דמייני לרגע שאת בתאילנד, סגרי את שסתום הבי"ס, ותתחילי להתחבר לאווירה החדשה, הרפי קצת שרירים מתוחים, תיצרי קשר עם הגוף, תני לאנרגיות לזרום. ככה 20 דקות עם עינים עצומות. מסאז´ זה קצת מרחיק לכת אז נעזוב, למרות שזה לא היה מזיק. בברכה אריק - יועץ לתראפיות.

הרגע אמרו לי שאני לחוצה...../images/Emo35.gif

היתכן
... לא ראיתי עצמי כלחוצה.... אף פעם. ממ... מוזר. (או שפשוט לא הבנתי נכון, ואז זה יותר הגיוני...)

אריק!

New member
מבחן הלחץ

הנבדקת תשיב על השאלות הבאות ב: כן או לא. 1. האם את כועסת על עצמך בשל טעויות מטומטמות במבחן ? 2. האם את מזכירה למישהו לפחות 3 פעמים שלא ישכח ? 3. האם בחודש האחרון ביטלת לפחות פעמים ´יציאות´ בשל חובות ? 4. האם את לוקחת אחריות לסביבתך הקטנה שתהיה יותר רצינית ?: 5. האם בזמן שאת ´עושה את זה´ את נזכרת בעבודה שיש להגיש ? למעלה מ - 3 תשובות כן אומר שאת בלחץ רב מכפי שצריך. ממתין לתוצאות אריק.

טחחחחח....../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אז ככה: (למרות שאני עדיין חושבת שסתם מתעתעים בילדים קטנים...אהם...) 1. לא. 2. כן, אבל רק אם זה ממש חשוב. 3. לא. ממש לא. 4. יכול להיות שכן ואני לא יודעת, אבל אני בספק
לא. 5. כ"כ לא!

אריק!

New member
שקלול תוצאות המבחן

יש קצת לחץ - עפי"ר חיובי ומדרבן לעשיה ועמידה טובה יותר בדרישות. גם מרפה-מלחיץ לטובת שפור רצינות ואחריות של אחרים. הנכונות להכיר בחולשות נילוות ללחץ - סבירה, קצת נחסמת כאשר זה מתקרב לחשיפה מביכה. חוש הומור מקל על הסתגלות נינוחה למרות מתח ודריכות. כמובן, הכל באוירה משועשעת ואני שמח שהתחברת ושיתפת פעולה, אפילו ברצינות ומחשבה בנסוח תגובה. תהיי בקשר, לבטח בהמשך ינתחו לך. אריק.

shonshon5

New member
סיני מוקפץ... נוט מיי קופ אוף תי..

ז"א, לא חשוב מה אדון אהרוני וחבר מרעיו יניחו לפני, לא משנה בכלל - בסוף אני קם רעב ועם תחושת החמצה. עדיף לעבור את השדרה, ללכת עוד כמה מטרים במורד רוטשילד בואכה אלנבי, לקרוץ בחביבות לקוקסינל התורן בפינת יבנה, ולהכנס בנונשלנטיות ל"בירנבאום ומנדלבאום" שלא מקפיצים שום כלום אלא עושים דברים נפלאים לחלקי
מובחרים, מרנינים את נפש האדם ומרגיעים את מיצי קיבתו. עד כאן בענייני מזון ומכאן והלאה ענייני כתב יד. שלום מרב. כתב ידך נעים לעין. החתימה - נראה לי שהיא לא ספונטנית ובעצם נראית ממש מאולצת. ואכן, חוסר ספונטניות או ספונטניות מעושה (כזה, כאילו) גורמים לך לעיתים להתכנס בעצמך (תסמונת הברל´ה, או, שבלולומניה). את גם מבקשת סיפוקים מידיים בסיטואציות הקשורות עם מאמצים שאת משקיעה, בין אם זה במישור החברתי או בתחום המקצועי-לימודי. כשלונות גורמים לך להנמכת האמונה שלך בעצמך עד כדי סכנה לדימוי העצמי שלך. מאידך, יש בך פוטנציאל להפיק מעצמך דברים "טובים", בתוך תוכך את יודעת את זה, אלא שמשום מה בתכל´ס העניינים לא מסתדרים. תחושת הבטן שלי - יום יבוא, והוא קרוב, ואת תפרצי את אותם חסמים המפריעים לך, גם ללא עזרה מאחרים. זהו. וקחי בחשבון שאני בכלל בכלל לא גרפולוג, אז תתיחסי לדברים הללו במידת הזהירות, הספקנות והביקורת הראויים. יאללה, ביי! אבי

אריק!

New member
קראתי בהנאה מרובה ולא נותר לי אלא

להסיר את הכובע, שאין לי, בפניך על נתוח מאד מאד יפה. להזכיר לכולם, שחסמים במינון בינוני, למשל בדמות גובה משתנה מקלים על המנותח לשתף פעולה, להיחשף ולהסכים רק עד שלב מסוים. בתקוה שהפרה קטנה באמצע זו לא "הפרה המשוגעת" להשתמע אריק.

הוא צודק ../images/Emo70.gif אתה בהחלט צודק../images/Emo70.gif

הממ... מה אני אגיד?... תודה. המון תודה, משום מה זה שיפר את מצב רוחי... עצם הידיעה שאני אצא מהבועה של עצמי בסופו של דבר, שאני אבין שאני..אהם.. יותר מידי חסרת בטחון ושאני כן שווה משהו (אני כן יודעת שזה נכון... אני מפחדת מהתוצאות.) תודה אחרונה ואני אלך. לא נתעלק סתם.

shonshon5

New member
תודה על המשוב! ../images/Emo48.gif

ומקווה שתצליחי לממש את כישוריו. ואם תברחי מכאן, כמו שאת מאיימת, אז איך נדע אם זה כך? אז תשארי. קטעים איתך. יאללה, ביי! אבי

למעלה