חוות דעת תנו חוות דעת על ניקול סמית. בת 24 זמרת נשואה.
ק קימוש הממוש New member 8/12/07 #2 מאוד חמודה! אבל יש כמה דברים דיי מפחידים: צריך להצר את הפה... העיניים דייי מפחידות כדאי לשנות לשיער שמכסה קצת את המצח
מאוד חמודה! אבל יש כמה דברים דיי מפחידים: צריך להצר את הפה... העיניים דייי מפחידות כדאי לשנות לשיער שמכסה קצת את המצח
S somwere else New member 8/12/07 #3 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאני לא רוצ להשמע מרושעת, אבל... היא נראת די זקנה.... אולי זה צבע העור... לדעתי צריך: לשנות צבע עור שפתיים טיפה קטנות יותר שיער שיסתיר קצת את המצח עיניים גדולות יותר מקווה שעזרתי
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאני לא רוצ להשמע מרושעת, אבל... היא נראת די זקנה.... אולי זה צבע העור... לדעתי צריך: לשנות צבע עור שפתיים טיפה קטנות יותר שיער שיסתיר קצת את המצח עיניים גדולות יותר מקווה שעזרתי
ק קימוש הממוש New member 9/12/07 #4 מוסיפה שתי חוות דעת על שלי: [אמממ.... אני מקווה זה בסדר...] זאת הראשונה:
ק קימוש הממוש New member 9/12/07 #7 א. תודה רבה! השיער שלה אני לא זוכרת כרגע ... אבל אני יוכל לבדוק יותר מאוחר. מהזאת אומרת איך עשיתי את הראשונה???...
א. תודה רבה! השיער שלה אני לא זוכרת כרגע ... אבל אני יוכל לבדוק יותר מאוחר. מהזאת אומרת איך עשיתי את הראשונה???...
ק קימוש הממוש New member 9/12/07 #8 השיער: מפה: http://louis.new21.net/ הסקין של הראשונה צפה: http://www.modthesims2.com/creator/enayla
ס ספירושש131 New member 9/12/07 #9 התכוונתי לאיך עשית את העור שלה והאוזניים של הסימית הראשונה אבל עכשיו הבנתי..
H Huldra New member 9/12/07 #10 קימוש הממוש נורא אהבתי את הראשונה כי היא נורא מיוחדת! אבל גם השני בסדר. ו Jackie8 אני דווקה חושבת שהיא יצאה ממש יפה!
קימוש הממוש נורא אהבתי את הראשונה כי היא נורא מיוחדת! אבל גם השני בסדר. ו Jackie8 אני דווקה חושבת שהיא יצאה ממש יפה!
H Huldra New member 9/12/07 #12 גם אני רוצה חוות דעת לא עשיתי אותה היא נולדה למשפחה שלי, את היופי שלה היא ירשה מההורים שלה שאותם כן עשיתי. רק איפרתי אותה ושיניתי לה את השיער
גם אני רוצה חוות דעת לא עשיתי אותה היא נולדה למשפחה שלי, את היופי שלה היא ירשה מההורים שלה שאותם כן עשיתי. רק איפרתי אותה ושיניתי לה את השיער
M Manga136 New member 9/12/07 #13 עיניים קצת גדולות מידי. ../images/Emo142.gif חוץ מזה היא ממש יפה ^__^