חוות דעת

patyzon

New member
חוות דעת

שלום יש פה סיפור והייתי רוצה לדעת מה ניתן להבין ממנו: נתן וטלי עובדים באותו מקום עבודה. יש ביניהם קשר טוב ומדברים הרבה -בעבודה ולפעמים בטלפון. פעם הוא הזמין אותה לצאת -הלכו לבית קפה שקט ונחמד וכשהוא החזיר אותה הביתה אמר לה שמאוד נהנה. הוא נוגע לה בדרך כלל -כשאף אחד לא רואה- ביד שלה, היא לא מגיבה . בהזדמנות הוא ליטף אותה בשיער -גם אף אחד לא ראה, והיא לא הגיבה. פעם אחרת הוא נישק אותה בשיער -שוב אף אחד לא ראה וגם הפעם היא לא הגיבה. הוא הישיג את הטלפון שלה לבד. ובראש השנה שלחה ברכה. השאלה: מה אפשר להבין מהסיפור?

Vdrums

New member
אם היא נתנה לו את הטלפון אז היא מעוניינת בקשר

אבל ממש לא רוצה שידעו על זה בעבודה. לפחות לא בהתחלה כנראה.

magenta73

New member
שנתן

יתקשר לטלי וישאל אותה אם היא רוצה לצאת לעוד דייט. ושנתן יגיד לטלי שהיא מוצאת חן בעיניו והוא היה מעוניין בה לקשר. ושנתן ישמע מה יש לטלי להגיד. זו חוות הדעת שלי.

orrin

New member
מה אפשר להבין מהסיפור?

מליון ואחד דברים. יכול להיות שהיא לא רוצה לערבב בין עבודה ויחסים, יכול להיות שהיא רק עכשיו יצאה ממערכת יחסים ולא מעוניינת כרגע בקשר רציני, יכול להיות שהיא מאוד רוצה- אבל מתביישת, יכול להיות שהיא לא רוצה ולא יודעת איך להגיד.... יכול להיות הכל, כדי לדעת באמת אתה צריך לשאול אותה, רק ככה תדע את התשובה. תזמין אותה לבית קפה נחמד ותשאל אותה בצורה הכי עדינה שיש אם היא רואה עתיד למערכת היחסים. כן- כן, לא- לא. רק ככה תדע. בהצלחה

patyzon

New member
השאלה פה מה אפשר להבין מההתנהגות של נתן

ולא של טלי, אני יודעת שטלי מתה עליו אבל היא לא מבינה מה קורה אצלו.

magenta73

New member
תגידי לטלי

שגם נתן בן אדם, ומן הסתם גם מבולבל כתוצאה מהעובדה הפשוטה הזו, ושטל צריכה להראות לו היענות לחיזורים שלו. ואולי אפילו יותר מכך - אני מקווה שטלי תקח את זה ברוח טובה, כן - אולי אפילו להציע בעצמה לצאת פעם יחד.

patyzon

New member
הקטע שהיא הזמינה אותו לצאת

3 פעמים כבר והוא סירב בנימוס. אז היא מבולבלת, לא מבינה מה האינטרס שלו אם בכלל יש כלפיה

orrin

New member
שהוא מבולבל

שאולי היא שידרה מסרים כפולים- בכך שלא הגיבה למחוות שלו, בכך שלא הזמינה אותו לדייט, בכך שלא יזמה משהו- החל משיחת טלפון וכלה בבילוי משותף אם טלי מעוניינת בו, הייתה מציעה לה ליזום משהו שלא ניתן לפרשנות- כלומר לא יציאה משותפת של חבר'ה מהעבודה אלא פגישה אחד על אחת (בשפת העם - דייט) ולראות משם איך מתפתחים העינינים.

שיצא לחפש בחורה אחרת

שיכול להיות שהוא קצת לא "מדליק" אותה בחיישנות ובחששנות שלו. רחמיי על הבחור בדרך הזו הוא יגמור רווק ובתול זקן.

מתוקוש, למה נסחפתי, למה?

במה ההצעה שלך או הפרשנות שלך איננה היסחפות? אני מתה לפעמים מאנשים שחושבים שרק הם צודקים.

orrin

New member
איך הגעת למסקנה שאני חושבת שאני תמיד צודקת?

כל מה שאמרתי זה שאמירה בסגנון :"בדרך הזו הוא יגמור רווק ובתול זקן" היא טיפה הסחפות. אם כל אחד שהיה חושש או מתלבט על מערכת יחסים היה גומר כרווק זקן ובתול- סביר להניח שכולנו היינו נופלים בקטגוריה הזו, לא ככה?

נו טוב, גם במחיר שאואשם כאן שוב

על זה שאני מתגאה במין שיש לי, בזה שאני מזיינת גברים ללא הכרה [אני אחראית על הדימוי, אבל הבנים כאן [כחול ואדום סולדים מזה]. מהו הניסיון שיש לך עם גברים?

רגע !!! עכשיו נפל לי האסימון !!

את מזיינת גברים ללא הכרה ??? זה לא גובל בנקרופיליה ? זה חוקי ? אם אני אזיין בחורות ללא הכרה זה לא יחשב כאונס ?

נסה ותווכח

ההבדל בינינו, כשאני מזיינת אותם הם מסכנים מאבדים את ההכרה, מה קורה לבחורות שלך כשאתה מזיין אותן? רוצה לשתף אותי בחוויות של אורגזמות מזוייפות? גבר-גבר

רגע, אני יודע... זה חיקוי של מופז ../images/Emo13.gif

אני מעריך שיש המון הבדלים בינינו (אלוהים, אני מקווה שיש המון...) ולמרות שלשתף אותך בחיי המין שלי נשמע כמו המון כיף - אני אעדיף לשמור על חיי הפרטיים - פרטיים. אורגזמות מזוייפות ? יכול להיות שהיו... רוצה לשתף על אורגזמות מזוייפות משלך ?

עם הקוראים סליחה :

במשפט : "כשאני מזיינת אותם הם מסכנים מאבדים את ההכרה" הוספו בטעות המילים : "מאבדים את ההכרה". ושוב סליחה.

השאלה היא...

אם הגברים לא בהכרה ...או... שהמזיינת לא בהכרה ?!? יא איזה בעסה...אם מזיינים ללא הכרה ...אז איך יודעים אם הצד השני נהנה ?

למעלה