חוות דעת איך ה-TT בלגראדה (בציר 96) בתור אופנוע סופר-מוטו ראשון? :)
A ahboaz New member 16/6/06 #1 חוות דעת ../images/Emo35.gif איך ה-TT בלגראדה (בציר 96) בתור אופנוע סופר-מוטו ראשון?
K KTM620SM New member 16/6/06 #2 לדעתי - אופנוע מעולה אמין, זול, מתלים טובים וכוח מנוע לא מאיים. החסרונות - משקל קיק סטרטר (שאומנם מניע בקלות - אבל עדיין - תמיד עדיף סטרטר חשמלי למתחילים).
לדעתי - אופנוע מעולה אמין, זול, מתלים טובים וכוח מנוע לא מאיים. החסרונות - משקל קיק סטרטר (שאומנם מניע בקלות - אבל עדיין - תמיד עדיף סטרטר חשמלי למתחילים).
S SMCamel New member 17/6/06 #3 לא יודע אבל... ...במקרה שתחליט ללכת על זה, אחד המכונאים בסטארסייקל מוכר כזה (לא סגור שזה אותו בציר).
4 45degrees New member 18/6/06 #5 ../images/Emo45.gif אחלה מכונה. יציב ביותר ומשרה הרבה יותר בטחון משאר הכלים הגדולים. למען האמת יכול להיות גם מאוד מהיר וחזק - את שיא המהירות שלי בשטח (באיזור ה 170 קמ"ש) עשיתי על TT בלגרדה, כך שהפוטנציאל קיים בשפע.
../images/Emo45.gif אחלה מכונה. יציב ביותר ומשרה הרבה יותר בטחון משאר הכלים הגדולים. למען האמת יכול להיות גם מאוד מהיר וחזק - את שיא המהירות שלי בשטח (באיזור ה 170 קמ"ש) עשיתי על TT בלגרדה, כך שהפוטנציאל קיים בשפע.
M marelly New member 18/6/06 #6 TT-600 ../images/Emo45.gif אם מעניין אותך לשמוע פרטים אני רוכב כשנתיים על TT-600 בלגרדה מוסב לסופרמוטו ומעוניין למכור תחזור אלי במסרים
TT-600 ../images/Emo45.gif אם מעניין אותך לשמוע פרטים אני רוכב כשנתיים על TT-600 בלגרדה מוסב לסופרמוטו ומעוניין למכור תחזור אלי במסרים