חוות דעת שניה

קואירן

New member
חוות דעת שניה

אבא שלי אובחן כחול דימנציה לפני שבוע במיון. הגריאטרית המטפלת בו הסכימה עם אבחנה זו עפ"י דו"ח חדר המיון מבלי לערוך בדיקות נוספות. הוא קיבל כדורי רספידל, טרזודיל וקלונקס. הכדורים מרגיעים מצד אחד אך נגד גורמים לישנוניות ולרפיון שרירים. אנו מעוניינים בקבלת חוות דעת נוספת. למי כדאי לפנות: גריאטר, נוירו - גריאטר או פסיכו - גריאטר? מה ההבדל בין תחומים אלו? האם מישהו שמע על גריאטר בשם דורון גרפינקל? מה ידוע לכם עליו? (קיבלנו המצלצה עליו).

לא נמליץ לך כאן בשמות מפורשים

וביננו, זה לא ממש משנה. גם ללא אבחנה - אם יש לו אלצהיימר או דמנציה או כל שם של רעה חולה דומה, זה מה שיש לו. את בהחלט רשאית להתיעץ עם גריאטר נוסף ולבקש בקופת החולים שלך שיערכו לו מבחן להערכת מצבו. לא נראה לי סביר לרשום לאביך תרופות על סמך הערכה מרחוק. לדעתי כדאי לכם לקבוע פגישה עם גריאטר (אין הרבה הבדלים בינהם, אבל אם הוא יאמין שהוא צריך לראות רופא נוסף הוא ישלח אותך) להפסיק את כל התרופות החדשות שנתנו לו כשבוע לפני כן ולתת לו לאבחן מחדש. בהצלחה...

zs1957

New member
מאין את בארץ

אנחנו לא יכולים להמליץ על רופאים מעל גבי הפורום אסור לנו בגלל התקנון של תפוז. ניתן יהיה להמליץ לך במסר אישי. אנא כתבי לי את מקום מגוריו של אביך ואני אמליץ לך במסר על רופא מומחה. לא מכירה את הרופא שרשמת כך שלא ניתן לתת המלצה ובוודאי שלא על גבי הפורום אלא רק במסר אישי. לשרותך בכל עת.

zs1957

New member
שלחתי לך תגובה במסר אישי

אם יש שאלות נוספות אנא כתבי לי במסר אישי. אשמח לסייע בכל עת. זהבה

למעלה