חוות דעת רפואית???

ינשוף23

New member
חוות דעת רפואית???

שלום רב! אחד מסעיפי הנכות שלי הוא על פציעת מעיים. משרד הבטחון העניק לי 10% ,כאשר בידי מספר חוות דעת של מיטב המומחים בארץ וההמלצה בהן היא ל60% . אני כבר כשנתיים במאבק מתמשך שכולל מספר רב של ועדות רפואיות. ושאלתי היא:איזו זכות יש לרופאי משרד הבטחון להתעלם מחוות דעת אלו וחשוב לציין זאת על סמך בדיקה ויזואלית שעורכת בדיוק 5 דקות? שאלה שנייה היא כיצד ניתן לעמת את הרופאים שחוו את דעתם מול רופאי משרד הבטחון?מה מקומו פה של בית משפט? והאם אין זה מקרה ברור של רשלנות רפואית??? בתודה מראש למשיבים.

ominator

New member
חוו"ד..........

1. אסור לוע"ר של משהב"ט להתעלם, עליהם להתייחס ולנמק. אם אינן עושים זו עליך לערער לבימ"ש מחוזי (על עליונה) בשאלה משפטית (אי נימוק או התעלמות). אני מציע לך לקבל יצוג עו"ד העוסק בתחום. 2. ניתן להביא את הרופא מטעמך לועדה עימך, אם יש צורך כזה. מומחים אינם אוהבים זו ובדרך כלל לא ילכו למהלך כזה. 3. אין זו רשלנות רפואית כי לועדה אין כל אחריות ביחס לבריאותך, אלא רק ביחס לקביעת דרגת נכותך. אם יש רשלנות בטיפול של משהב"ט, היא מגולמת במסגרת קביעת הנכות. 4. אתה מוזמן לקבוע פגישת יעוץ ללא חיוב במשרדי - 5758482 - 03.

ינשוף23

New member
אפרופו....

קודם כל אני רוצה להודות לך על התשובה המהירה והנכונות לעזור. אני כבר מיוצג על ידי עורך דין אחד מהטובים בארץ. אני יודע שקיימת כביכול סתירה שכן אני כבר שנתיים במאבק למימוש זכויתי אך אני מכיר נכים רבים שעברו "מסלול עינויים" דומה,עם עורכי דין אחרים. ובסוף קיבלו את זכויתיהן המלאות. כמו שאמרתי אני כבר שנתיים העסק ,ואני כבר מכיר את רוב השטיקים והטריקים,אני לא מתיימר להיות בעל ידע בנושא כמו של עוד שמתעסק בתחום אך אני בעל ידע רב בנושא-וזה שמשרד הבטחון "מנמק" שמצבי לא תואם את חוות הדעת ברשותי, זו התעלמות. ועוד דבר:אני רוצה לציין לטובה את הדיון המבורך והישיר בנושא שכן,קיים מצב אבסורדי של אדישות ואני כבר לא מדבר על משרד הבטחון אלא על נכי צהל בכבודם ובעצמם.מצב של "ראש קטן" מצד אפילו ארגון נכי צהל ושירותיו שמוכנים להעניק יעוץ של עורכי דין בנושא גירושין,מזונות וכו"....אך חס וחלילה עזרה בדבר התביעה מול משרד הבטחן ואם כן אז יעוץ ראשוני וכללי. קיימת מן אווירה של "קיבלתי ואני מפחד לאבד". אני יודע שאני נשמע ממורמר וכעוס וזה אכן המצב. אולי חלק לא ייידע על מה אני מדבר ,אבל יש מאחורי רבים שחושבים כמוני. לי בכל אופן נמאס מהמצב וזו רק ההתחלה. תודה ינשוף.

smile2life

New member
מה שצודק

צודק. ושב אני רוצה להודות לעומר שלפני הטיסה שלו מוצא זמן לענות על שאלות - אדם נמדד במידת נכונות לעזור לאנשים בצרה

avi1avi1

New member
חוות דעת

חוות דעת רפואיות ניתנים לעיתים ע"י מומחים שמתמנים בהוראת בתי דין לעבודה בענייניהם עם המוסד לביטוח לאומי. האם אין דבר כזה מומחה שמתמנה ע"י בית המשפט בעינייני נכה צה"ל במידה של חילוקי דעות? אם אין דבר כזה זה יכול לגרום לכך שהתוצאות קביעת הנכות יהיו ללא בקורת מעשית של בית המשפט.

למעלה