חוות דעת ראשונית

tom101

New member
חוות דעת ראשונית

עיצבתי היום את הדף הראשי של האתר שלי (סתם עלה לי רעיון של עיצוב..) ורציתי לשמוע את דעתכם עליו (הקישורים לא פועלים).. http://www.build-sites.up.co.il

טוב זו רק דעתי אבל...

האתר יפה אני לא אורמשלא אבל אני אוהב אתרים עם יותר "אקשן"... גםאת הצבעים אני לא ממש אוהב אבל זה עניין של טעם... תוסיף כמה באנרים אולי... אבל זו רק דעתי..!

dragon17

New member
כמה הצעות לשיפור.

1. והכי חשוב-אין אף אתר רציני שמשתמש בגופן arial אלא ב arial (hebrew) שזה הרבה יותר נוח לעין. 2.הסקרולר שבא במרכז טופס יורת מידי מקום,נסה להזיז אותו לימין. 3.תכניס קצת יותר חיים באתר (תוכל לעשות זאת ע"י שילוב אפלטים,אנימציות וכו´,וגם את זה לעשות בטעם ולא יותר מידי). 4.כדאי שתשנה את צבע הרקע ללבן-זה יראה יותר רציני. 5.תנסה ליצור לוגו שייחד אותך משאר האתרים (משהו היי-טקי). בסך הכל האתר אחלה-אבל אתה יודע..אין דבר כזה מושלם.......

arye9

New member
הודעןת שגיאה

אקספלורר 5. בשורה 16, מתקבלות אצלי כל כמה דקות שתי הודעות שגיאה בקשר ל YELLOW ו BLACK - UNDEFINED וכן הודעת שגיאה בפתיחה (נדמה לי) שבשורה 116 בהצלחה אריה

תמי20

New member
בקשר לאתר שלך

זה בדיוק מה שהיה חסר לי לאתר המכירה החדש שאני בונה כעת האתר שהצעת לנו לראות עזר לי תודה רבה לך תמי20 אם את רוצה לראות את האתר שלי אז הנה הכתובת שלי:

למעלה