חוות דעת קסדת AGV S-4 SV

elnegro88

New member
חוות דעת קסדת AGV S-4 SV

אהלן אני מתלבט לגבי הקסדה הנך יש למישהו חוות דעת מרכיה איתה ? בקטע של שקט במהירות של 120 ומעלה ובכללית כל מידע אני יודה אני מתלבט אם לרכוש אותה או לא באופנוסנטר ולא מצאתי ממש חוות דעת עליה בארץ חוץ מהלינק המצורף שהוא ממש קוטל http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&t=862614&d=0&nmt=

eldad-g

New member
הינה זה בא.....

טוב אז ככה קניתי לפני כשלושה חודשים את הדגם סטילס אם אני לא טועה היא לא לידי דרך משה מכולבוטקס בעיסקה מורכבת אבל במחיר טוב יותר ממה שהציעו באופנוסנטר. יש לה גימיקים נחמדים: משקף שמש , אטמי אוזניים מובנים או לחלופין מקום לדיבורית ואפשרות לשלוט במספר ה"קליקים, לפתיחת המישקף סכ"ה די טובה וברמת גימור איכותית + אבל.... מאוד רועשת לטעמי נקודות ליחוס: רכבתי עם שוברט של אבא שלי גם עם משקף שמש לא זוכר דגם - קצת פחות רועשת. רכבתי שנים עם שואי דגם פשוט שוב לא זוכר אבל עלתה כ1500 ש"ח שקטה בטירוף היום לו יכולתי לבחור שוב הייתי בוחר בשואי למרות חיסרון משקף השמש. נ.ב - בכל מקום שכתבתי משקף שמש הכוונה למשקף פנימי מובנה בהצלחה אלדד

gsxr77

New member
נראה בדיוק כך

סטפן והאוזניים

avi elbaz

New member
מעין כריות קטנות שמורכבות בקסדה מעל האוזניים

אני הסרתי אותן כי אני משתמש בדיבורית.

trainer111

New member
מחזק את מה שנאמר, חומרים איכותיים, משקף

שמש מובנה איכותי, אבל הקסדה רועשת בטירוף, ולא הכי נוחה שיש.......בקייץ ייתרון קל כי היא מאד מאווררת, אבל עדיין.........לי קשה להמליץ עליה.

BrrE

New member
מנסיוני לא מומלצת

כמו שרשמו - מרגישה איכותית ,משקף שמש פנימי אבל רועשת (יותר מה HJC c12 שהייתה לי ) וגם אני סובל ממה שרשמו בלינק שצירפת לגבי האוויר בפנים שנכנס מאיזור הסנטר. כרגע בחורף אני אוטם את הקסדה עם צעיף אבל אני לא יודע מה אעשה בקיץ דרך אגב אני הזמנתי את הקסדה מחו"ל באלף וקצת כולל המע"מ

למעלה