חוות דעת על KTM RC390

shaynon

New member
חוות דעת על KTM RC390

אני כבר הלכתי לאיבוד , אני בקרוב קונה את האופנוע הראשון שלי
ואני חושב להתחיל מאופנוע A1 זה בשבילי דבר מעולה
הרבה דיבורים על ימאהה על הונדה על קוווסקי כבר עשו לי כאב ראש
אני מאוד רוצה את ה KTM העיצוב שלו תפס לי את העין , רציתי קצת חוות דעת על הדגם הזה מבחינת אמינות, מחירי חלקים\שיפורים ,ובכלל איכות המוצר אני אשמח מאוד לקבל חוות דעת מכאלה שהיה להם בעבר או שמכירים . תודה.

SaarN1

New member
יש לי דיוק 200

כבר שנתיים כמעט.. ולחשוב ששילמתי עליו כמו 390.
אז ככה, קודם כל - נסיעת מבחן. עזוב מהמראה, יכול להיות שלא באמת תתחבר אליו.
בגדול? אני מאוד מאוד אוהב את הפלטפורמה של הקטומים הקטנים, אבל.. הם מחוספסים מדי, בהתחלה הם קצת מקשים על רוכבים חדשים כי הם עצבניים.
שנית, הויברציות מטורפות בנסיעה בכביש מהיר, והוא די צפוף ככה שאם אתה נוסע לבד אז זה סביר, עם עוד מישהו\מישהי, זה לא כזה כיף.
ואחרון, איכות ההרכבה בתחת, יכול להיות שתקנה ערסי מתוקתק לימין, בלי אף תקלה.
או שתהיה כמוני ותמצא את עצמך עם מיסבי היגוי שהלכו אחרי 5 אלף ק"מ ופעמיים משאבת מים שהלכה בפחות מ10 אלף הראשונים. מכיר מישהו שקנה 390 מ2015 והוא לא הפסיק לדומם לו מסיבה לא ידועה.
רוצה פאן? הם הכלים לפאן.
רוצה נוחות? מנוע חלק? אמינות? אל תתקרב לכלים ההודים האלה.
אם תמתח את התקציב ותביא 690 מיד2, נגיד, זה כבר משהו אחר, הוא כבר מהליין הפרימיום של ק.ט.מ.
שוב, נסיעות מבחן. Z300 עולה 3-4 אלף יותר מהקטום, יש לך גם MT03 שהגיע ממש לא מזמן. יש שוק, רק תנסה אותם.

shaynon

New member
זה היה תמציתי תודה-כנססס

או תודההתשובה עזרה לי
קודם כל אין מצב שאני קונה יד שניה
אני קונה ישירות מהיבואן\סוכן . אני יודע שהם נותנים אחריות לשנתיים ואם אתה אומר שחבר שלך הלך לו אחרי 5 אלף קילומטר למה הוא לא מפעיל את האחריות ?
תשמע הרבה המליצו לי על ה CBR 300\500 אבל מבחינת תקציב הם יותר יקרים מה- KTM ככה שלא נראה לי שזה רלוונטי . המחירים ב KTM ירדו ממש 35 אלף לRC390
אבל השאלה שלי אם מה שאתה אומר שהם לא כאלה אמינים אני בטוח שבכל חברה עם זה הונדה ימאהה קווסקי יש את הבעיות האלה , השאלה עד כמה אתה שומר על הכלי שלך , כל עוד אתה קורע אותו ולא חסר כאלה בטח שהדברים ילכו מהר\התקלקלו , אבל אם יש לך המלצה לאופנוע טוב אני אשמח ואל תשכח רק חדש לא יד שניה

למעלה