חוות דעת על IPAC1710 ?

hilaeg

New member
חוות דעת על IPAC1710 ?

אין ברשותי מחשב כף יד ואף פעם לא היה. התקציב שלי עומד על 1500 ש"ח. אני מתלבטת בין IPAC לMIO ור\קונקרטית בין IPAC1710 לMIO 336. מה דעתכם?

mikeoreli

New member
לא זה ולא זה אלא....

Dell Axim X30 הפשוט. ה1710 מינימליסטי מדי ומהר מאוד תביני שלא לזה התכוונת (המכשיר לא מומלץ לאף אחד). ה336 מכשיר טוב אך מיושן ויש יותר טובים ממנו שעולים אותו הדבר או אף פחות. הערה - המכשירים האלו באים בלי בעברית מובנית. את צריכה להוסיף עוד סכום של 250-300 ש"ח עבור עברית, כאשר אני ואחרים ממליצים על העברית של חברת אירון, מחירים וחנויות תוכלי לחפש בזאפ (www.zap.co.il). אם המחיר הכולל שלך הוא ה1500 ש"ח אז תצטרכי לקנות יד שנייה.

hilaeg

New member
תודה. שאלה נוספת...

יד שניה בכלל מומלץ? איך אדע מה מצב המכשיר?

mikeoreli

New member
דווקא כן

כדי לראות את מצב המכשיר פשוט תפעילי ותראי שהוא עובד ואת מצב הסוללה שלו. תבדקי אם על המסך אין שריטות ואין על הפלסטיק החיצוני שברים או סדקים למיניהם (מה שמעיד שהמכשיר עבר חיים קצת קשים). יש מספר חסרונות למכשירים יד שניה: 1. הסוללה לא במיטבה ולכן המכשיר יעבוד פחות זמן בין טעינה לטעינה. ניתן לפתור זאת בקניית סוללה תחליפית, אך עניין זה לא זול. 2. מכשיר יד שניה אומר לרוב מכשיר ישן עם מערכת הפעלה ישנה שייתכן וחלק מהתוכנות לא יעבדו עליו. בעיקרון, יש הרבה אנשים שקונים מכשירים יד שנייה בגלל העלות הגבוהה של המכשירים.

למעלה