חוות דעת על GIANT AC2 2002

חוות דעת על GIANT AC2 2002

למישהו יש את האופניים הנ"ל? קראתי חוות דעת של רוכבים מחו"ל באתר MTB מהן עולה כי בסה"כ מדובר בתמורה טובה למחיר וכי החלקים המגיעים על האופניים הנ"ל הם ברמה גבוהה. עם זאת נשמעו שם תלונות רבות לגבי תפקוד המכלולים ואיכות ההרכבה לאחר תקופה בת כשנה של רכיבות. עיקר התלונות הופנו לבולמים , בעיקר לאחורי (מקדימה רוקשוקס סילו XC ומאחור רוקשוקס, לא זוכר את הדגם, עם כפיץ מתכת כולל כיוון ריבאונד).לגבי הבולם האחורי, התלונות היו שהוא לא מפסיק לחרוק, לעיתים נשבר ופשוט לא עומד בקו אחד ברמה של האופניים. צריך לזכור שהחלפת בולם היא עסק לא זול אם רוצים בולם איכותי של פוקס לדוגמה. כמו כן נשמעו תלונות לגבי מוט הכיסא ומסילותיו. סוג הרכיבה שלי הוא סינגלים טכניים אך לא דרופים מעל שני מטר. כמו כן, אני אוהב עליות. מחירן של האופניים בארץ, שנראות אגב "חבל על הזמן", 8,500 ש"ח. על פניו מדובר במחיר זול יחסית. ניסיון החיים לימד אותי שבדר"כ מקבלים את מה שמשלמים, בקיצור איפה ה- "CATCH", מישהו יכול לשפוך מעט אור על דגם זה של אופניים ? נ.ב. באחד הסרטים של פלמר באתר "רוכבים למען הרים" זוהה על ידי אחד הרוכבים כשהוא רכוב על זוג כזה. אשמח לשמוע את חוות דעתו.

bajayo

New member
חוות דעת

כבעלם הגאה של GIANT AC2 מ 2001 אני יכול לומר את הדברים הבאים: ב 2001 אכן היתה בעיה עם עמידות הבולם האחורי, לאחר שפוצצתי אותו פעמיים הוא הוחלף ל 2002 ע"י קובי (ממנו קניתי את האופניים) יבואן RS ונותן שירות שכבר נאמר עליו לא מעט כאן ובפורום הקודם ואני רק מצטרף לדיברי ההלל. לגבי האופניים, עד היום עוד לא ראיתי שום דיל שמצליח להתחרות בהם, האופניים פשוט מוסיפים לך טונות של בטחון בעיקר בירידות ובסינגלים מסולעים, לגבי טיפוס עליות, אם תשתמש ב UTURN תתפס איתם כמו עז הרים גם בלי לשנות את המהלך האחורי, שאצלי נשאר קבוע על 6 אינטש, כמובן שאת 14-15 הקילוגרמים שלהם תרגיש אבל אילו לא אופני XC ואת אילו את תעקוף בירידות. החיסרון היחיד באופניים הוא צינור מוט הכסא המעוקל שלא מאפשר שימוש במוט כסא ארוך שניתן להוריד בדרופים. אני פשוט החזקתי שני מוטות ובהתאם למסלול בחרתי את המוט הרצוי, לא פתרון אידיאלי אבל לא היו לי יותר מידי בעיות, כמו כן אני יודע שבעולם הגדול, ובאינטרנט, ניתן להסיג מוט כיסא דו שלבי שפותר את הבעיה. אם אתה צריך פרטים נוספים צור קשר ב 054-307828.

למעלה