חוות דעת על מחשב

Gabi89

New member
חוות דעת על מחשב

אני סטודנט להנדסת חשמל וצריך מחשב נייד. נתקלתי בהצעה הבאה. מה אתם אומרים? (יש לציין שאני מתכוון לעשות הרחבה ל-2 GB זיכרון) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315

RoyBO

New member
תתקל בבקשה בחיפוש

ותראה מה הדעה פה על MSI אני גם לומד הנדסת חשמל, המחשב שלי בחתימה, אך שים לב אין הצדקה למחשב כל כך חזק! עד כה שמעתי שמשתמשים במטלב, שחישובים שאנחנו עושים לא דורשים מחשב על. אתה בשקט יכול להסתפק במחשב עם כרטיס מסך מובנה, אם אתה לא משחק משחקים וכו'. אפילו דל לטיטוד D531 עם 14.1 אינצ' , 2GB , XP וכרטיס מסך מובנה יכול להיות פתרון נאה. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm 1. תרחיב לזיכרון 2GB- יעזור לחישובים. 2. עדיף וינדוס XP - אם תרצה איכסטה אז תבחר ביזנס משום שניתן לשנמך אותה. 3. תבחר בצורב DVD. אופציה נוספת אם הינך "פוחד" לבחור במעבד AMD, היא לטיטוד D630 למשל, שהוא זה פרט למעבד ולאופציה לבחור בכרטיס מסך שאינו שיתופי, אבל הוא גם יותר יקר. מחשבים אלה מסדרת לטיטוד יהיו הרבה יותר עמידים מן MSI המצ'וקמקים האלה, אבל שוב הכל עניין של תקציב ולא ציינת מהו.

Gabi89

New member
הסיבה ששקלתי את ההצעה

של MSI הייתה המחיר הנמוך (3700) כך שהתקציב לא גבוה. אני לא רוצה לעבור את ה-4400 ש"ח ואם אפשר למצוא בפחות אז בהחלט עדיף. בקישור שהבאת לי המחשב בהחלט יקר מדי. אם תוכל לעזור לי למצוא משהו טוב אחר אשמח מאוד.

RoyBO

New member
תוכל למצוא

דל אינספיירון 6400 עם מעבד דואו קור T2XXX או T5XXX או אפילו דו קור 2 T7200 צריך רק לבדוק אם אפשר להשיג עדיין, חפש באתר שצירפתי קודם. מה שחשוב עבורך זה כמה שיותר זיכרון עדיפות ל2GB, ומעבד כפול ליבה הכי חזק שתמצא במסגרת התקציב שלך, אבל זה יהיה קשה. זכור מחשב 15.4 אינצ' שוקל 3 קילו.

Gabi89

New member
עוד אחד

מצאתי מחשב שתואם ממש את כל מה שאני רוצה: מעבד Dual Core Duo T2450 2.0GHz מסך 15.4'' זיכרון RAM 2GB דיסק קשיח 120GB סוללה 6 תאים צורב DVD כ.מסך intel 950GML Up to 224MB קורא כרטיסים ללא מערכת הפעלה (שיש לי כבר בבית אז ממילא זה חוסך לי) הבעיה היחידה שלי עם המחשב זה העובדה שהדגם הוא T2450 ואני רואה פרסומים של דגמים שמתחילים לפחות במספר 5 (T5250 וכו'). על מה מעיד מספר הדגם? כלומר,אם כל הנתונים של המחשב הם כמו שאני רוצה אז מה זה משנה מה מספר הדגם? האם מדובר רק על הבדל בעיצוב?

Gabi89

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

זה ממש ממש חשוב לי כי אני מתכנן לקנות את המחשב עוד היום.

RoyBO

New member
TXXX מציין את מספר המעבד של אינטל

וקיים הבדל בזיכרון שלו , מהירות וכו' T2450 זה למשל מעבד 32 ביט דואו קור 1 T5250 אאלט קור דואו 2 64 ביט ועם נתונים גבוהים יותר

Gabi89

New member
מה עם זה?

מעבד Dou 2 T5250 1.5Ghz זכרון 2x1 GB 667Mhz כונן קשיח 160GB מסך 15.4" TFT Vibrant View1280X800 כרטיס גרפי Intel X3100 256mb shared כונן אופטי DVD/RW MultiBurner DL תוספות זיהוי טביעות אצבעות, מצלמה, כונן Flash תקשורת Bluetooth WiFi 802.11 משקל 2.99 קילוגרם 6 תאים 3.3 שעות Lithium-Ion תוכנת הפעלה Vista -H Premium אחריות בינלאומית שנה במעבדות Lenovo מחיר 4217 ש"ח את ויסטה ממילא אני אסיר ואתקין XP במקום. הדאגה שלי היא לגבי ה-1.5 GHz שאולי זה נמוך מדי. זה מוביל אותי לשאלה: מה עדיף? ליבה אחת עם 2GHz או שתי ליבות עם 1.5GHz ?

למעלה