חוות דעת על טיסן "בננה"ו"ברנש"

speedman5

New member
חוות דעת על טיסן "בננה"ו"ברנש"

אני רוצה לקנות טיסן זול ושיהיה די בסדר אז אני יעלה קישור של שניהם ובבקשה תתנו לי חוות דעת עליהם (שמעתי שהבננה הוא טוב אבל איך הוא כזה זול?)וגם עוד טיסן שאני לא מוצא את שמו אבל הוא נראה טוב(יש לו זמן טיסה ארוך גם) וגם אם יש את אלה בקיטים יהיה יותר טוב תודה רבה

ShweeShoo

New member
הבננה

המחיר של הבננה שמופיע בקישור ששלחת הוא המחיר של הטיסן עצמו בלבד בלי מנוע ובלי מערכת רדיו. עם מנוע מתאים ומערכת רדיו פשוטה של 2 ערוצים הוא עולה 1200. הבננה הוא טיסן טוב למתחילים אבל יש הבדל לא קטן בין להטיס בננה לבין להטיס טיסן 4 ערוצים. הבננה הוא בעיקר למטיסים מתחילים בגיל צעיר (בגלל העלות הנמוכה יחסית, בניה קלה, תיקונים קלים, קל להטסה...). הטיסן החשמלי הקטן שצירפת עם 2 מנועים לא טוב בכלל ולא רציני. הוא מאוד מושפע מהרוח בגלל שהוא קל והשליטה בו היא רק על ידי שינוי עוצמות המנועים ולא על ידי הגאים כמו בטיסן רגיל. בקיצור זה לא טיסן, זה צעצוע

speedman5

New member
מה זה קשור יש טיסנים קלים יותר וגם.

וגם יקרים יותר שיש להם גם רק מנוע אחד ולזה יש שני מנועים חזקים וגם זה עשוי מםלסטיק שזה יותר חזק מטיסני קרש ומה ההבדל בין שינוי עוצמות המנועים ועוצמות הגאים? וגם זה טיסן שנראה שהולך טוב בחנויות תודה

ShweeShoo

New member
...

אולי דיברתי קצת בקיצוניות... התכוונתי שתלוי מה אתה צריך: אם אתה רוצה טיסן קטן להטיס בפארקים וכאלה אז כדאי לך לקנות את החשמלי כי הוא לא מהיר מדי והוא לא מסוכן כמו טיסן דלק ושמתי לב גם שהקליטה שלו היא רק עד 150 מטר (בהשוואה לשלט רגיל שמגיע ל-2 ק"מ). אם אתה רוצה משהו יותר רציני כדאי לך לקנות בננה או ברנש או טריינרים אחרים גם טובים כמו סקיי טרנד וססנה.

speedman5

New member
מה ההבדל מהירות בין מהיר לאיטי.....

מה ההבדל מהירות בין מהיר לאיטי בקמ"ש וגם האם יכול להיות שהטיסן פתאום התפרק באמצע הטיסה?ועוד משהו החלטתי כנראה ללכת על משהו רציני יותר ואני רוצה לשאול אם זה טיסן טוב ומהיר וכבר יש בו הכל ולא צריך לקנות לו סרווים ומערכת רדיו וכל השאר(הוספתי לינק) וגם איפה יש אתרים שמציגים טיסנים מוכנים לגמרי ושמראים את המחיר שלהם? ואם אתם מכירים חנויות עם מחירים זולים תודה

ShweeShoo

New member
אתה טיסנאי מתחיל?

אם כן תדע שזה ממש לא טיסן למתחילים... והמחיר שיש שם זה רק הטיסן בלי מנוע ומערכת רדיו, בלי סרוואים. לגבי הבדלי מהירויות אני לא לגמרי בטוח אבל אני יודע שטיסני דלק מגיעים ל-100 קמ"ש וחשמלי כמו שיש בקישור לדעתי לא עובר את ה-30 קמ"ש. רק שתדע - יש גם טיסנים חשמליים שהם כמו טיסני דלק רק שיש להם מנוע חשמלי במקום מנוע דלק. אבל אלה כבר יותר יקרים מטיסני דלק...

DJfroyke

New member
הוא צודק במאה אחוז

זה טיסן צעצוע אין לו הגאים אתה מבין מה זה אומר? לא סרוואים כלום אתה רוצה לעלות למעלה? תגביר מנוע ימינה? תגביר מנוע שמאלי צעצוע לא טיסן זה לא ילמד אותך כלום.... למרות שזה צעצוע חביב אני הייתי צריך לקום ב 7 בבוקר כדי להטיס אותו כשאין רוח כי אחרת זה לא עסק והטסתי אותו רק בשדה, כי הוא התרסק לי בערך 30 פעמים בלי להגזים וגם ככה, אני קניתי שטיק דומה ב200 (כולל משלוח) אז עזובתך קנה משהו אמיתי

YHS

New member
אני מציע לך, מאד מאד בחום

לקרוא את המאמר כאן. לאחד מכן קרא קצת בפורום , גם בדפים אחורה, לפני שאתה ממהר וקובע דברים שאחר כך תמצא אותם כחסרי טעם. אחרי כל זה, אני בטוח שתשאל שאלות ממוקדות יותר. בהצלחה.

DJfroyke

New member
מצטער, לדעתי הוא שאל שאלה רלוונטית

השאלה שלו היתה, בפשטות, מה אפשר להשיג ב 800 שקל. זו שאלה מצויינת. ואני בטוח שייתנו לו אחלה דוגמאות. תשמע, כדאי שתלך למקומות שמטיסים בהם, כדי שתבין איך בכלל נראה כל העניין. יש מה שנקרא טריינר, שזה 4 ערוצים: 1. שליטה במנוע 2. מאזנות (מגלגלות) 3. הגה כיוון (שולט בסבסוב הטיסן) 4. הגה גובה. טריינר עם שלט עם מנוע עולה בסביבות ה 2000 שקל. אם אתה מחפש טיסן חביב וחמוד, יש המון דוגמאות. אבל אין ספק שאם אתה מחפש להתקדם בתחום, טריינר זה הדבר שבאמת מקדם אותך לאנשהוא. יש לי בשבילך אחלה דוגמא לאחלה טיסן שייתן לך אחלה זמן איתו ויקנה לך גם לא מעט ניסיון בהרמת גוף לאוויר. פה - raidentech זו מין בננה חשמלית, רק מה שמבדיל אותה מבננה רגילה זה שיש לה שליטה במנוע. בארץ מוכרים אותה ב 800 ש"ח, באתר הזה מוכרים אותו (כולל משלוח) ב 500. לך על זה
.

YHS

New member
אתה צודק, הוא שאל שאלה רלבנטית

אבל מוטב שתקרא את השרשור מהתחלה. טיסן לא קונים לפי "מחיר", אלא לפי יעדים. וכמו שאמרת לגבי טריינר - הוא שיקדם אותו, לכן הוא קיבל הכוונה למאמר למתחילים. את מה שאמרת בשתי שורות, שם כתוב בצורה מעמיקה וברורה. ולגבי ה"צעצוע" - כל אחד יכול לשמור לו דעה משלו.

למעלה