חוות דעת על הבית

חוות דעת על הבית

טוב לקח לי הרבה זמן לבנות אותו.. את החצר לא סיימתי כי אין לי עוד רעיונות.. אז תעזרו לי וחוץ מזה.. תגידו לי מה אפשר לשפר וכו'. זה בית קומה אחת כי יש לי 7 נפשות בבית וזה קשה כמה קומות.. אז יאללה תגובות

Gali Girl

New member
לא אהבתי את הבית

(אני יודעת שאני משרשרת לדמות, אני פשוט רוצה שזה יופיע ב"חלק" של הבית) הוא ענקי. אני מניחה שלסימים המסכנים שגרים שם לוקח שעה (של סימים) כדי להגיע מהמטבח לשירותים ! כדאי לצמצם.

Omri577

New member
היא מזדקנת!

היא הספיקה לעשות ילדים? תראי את העץ משפחה שלהם!

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifח'ד על הבית:)

בית יפהיפה! במיוחד אהבתי את המירפסת הקידמית ואת הבריכה^^ בשביל שהחצר לא תיראה כל כך ריקה, אני מציאה לעשות גינה קטנה לייד הבריכה/חממה, ולפזר קצת עצים, זה מוסיף המון..

אממ... איזה עצים?

ומה כדי לעשות בסלון כי גם הוא ריק רק התחלתי לעצב אותו אז תעזרו לי שהוא יצא מושלם.

Dolev יי

New member
לא אהבתי

המטבח- עצום מידי, וזה נראה כמו שרוול. הסלון- הספות מרוחקות אחת מהשניה, אין שולחן קפה או כל אקססוריז לבית אחר שמוסיף. [עציץ, תמונה, כד] השירותים- הלכת על אותו הסגנון והייתי מציע לך לגוון..רצפה לא מאותה הסט, מקלחות זולות במקום שירותים? פאסה. חדרי השניה- מקושקשים מידי ולא אלגנטיים לטעמי. גינה- ריקה מאוד אבל אהבתי את הצורה של הבריכה. אם נעלבת אני ממש מצעטר, לבית יש פונציאל גדול ותשתדל להוסיף לו דברים. נ.ב הריצוף מקדימה סתם מעכר לטעמי.

לא נעלבתי

אני רוצה חוות דעת.. המקלחת ממש לא זולה זאת המקלחת היא יקרה שיש ליחיד.. לגבי העיצוב בפנים כמו שרשמתי זה רק ההתחלה ואני מתכוונת לשנות. ואני רק שאלתי איך הבית נראה בכללי זאת אומרת הצורה שלו. העיצוב אני יודעת שהוא לא משהו כי רק התחלתי והייתי חייבת להעביר לשם שאת המשפחה כי הבית הקודם היה קטן מידי. לאט לאט אני אוסיף דברים. לגבי יותר מידי דברים בחדרים.. יש רק מיטה שידות וארון מה יותר מידי !? גם בחדר של ההורים שלך יש מיטה שני שידות ליד וארון. ככה שממש לא הבנתי אותך. חוץ מזה לגבי הסלון אני עדין חושב על רעיון כי לא ממש עלה לי. לגבי הבריכה כן זה רעיון נחמד מאוד.... חשבתי איך לעשות משהו מגניב שכזה :)

מצטערת....

הבית הזה ממש חסר פרופורציות [או בקיצר סתם גדול מידי] המטבח גדול מידי- אפשר להקטין או פי 3 בערך.... סלון -
ושאר החדרים גם - לא מתאמים לבית... כדאי לעשות קצת הפרדה בין החדרים.... חצר- להוסיף צמחייה, לעשות כניסה יותר יפה לבית, והמרפסת [זה מרפסת מקדימה?..] להטין בהרבה. מקווה שתיקחי את ההערות לתצומת ליבך

לאט לאט.

תראי תמיד עשיתי להם מבטח קטן והם היו צועקים שאין להם מקום להכין אוכל. עכשיו אני שעשיתי מבטח בגדול הם סותמים ת'פה אז אני מעדיפה. אולי אני אוריד את החלק שליד הקיר הקטן ויעביר לשם את המקרר נחשוב על זה. לגבי הסלון אין לי עדין רעיון. החדרים !? 4 חדרים אחד ליד השני... יא אפשר לשחק עם זה יותר מידי. ואני לא רוצה להגדיל את הבית בשביל שיהיה רווח בין חדר לחדר. יש הפרדה בין החדרים בצד.. ננסה לאולי להפריד את החדרים הצמודים. את המרפסת הם אוהבים מקדימה הם יושבים שם הרבה ככה שלא נראה לי שאני הקטין אותה.. את המרפסת האחורית כל קיץ הם יושבים ואוכלים שם.. אז להקטין לא נראה לי שזה אפשרי. קיצור הבנתי שהמבטח לא משהו והסלון .. לגבי החצר תנו לי רעיונות כי אין לי זה ממש.

כשאני יכנס לסימס

אני יצלם כמה תמונות של כמה חצרות ובתים ואלי זה יתן לך רעיונות.... ואפשר לעשות מטבח קטן עם מספיק מקום....

Sagiv 29

New member
הבית ממש יפה../images/Emo222.gif

הבית פשוט מדהים ובמיוחד אהבתי את השירותים והחדרי שינה זה ממש יפה!! תוסיפי משהו לגינב לא רק כמה עצים וספסל (אולי שביל ופרחים...)

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifאה, ומאיפה המטבח?

היה לי אותו במשתמש הקודם ואני לא זוכרת מאיפה הוא...

למעלה