חוות דעת , בבקשה.

חוות דעת , בבקשה.

אני בן 55 וחברתי בת 51... היכרנו לא מכבר (היכרות אינטרנטית) ומהפגישה הראשונה נוצר קליק בינינו ומצאנו עניין אחד בשניה. בראש וראשונה היא אישה מאד נבונה, חכמה ובעיקר נשית בטירוף. היא גורמת לי תמיד לרצות אותה, וכשהיא לא נמצאת לידי אני חש געגועים עזים כלפיה, בעיקר בגלל התכונות שציינתי וגם בגלל המרחק שאנו גרים זה מזו, מדבריה אני יודע שכך גם היא חשה כלפי, אם לא יותר אפילו. עד כאן סו פר סו גוד. הבעיה שלשמה אני פונה אליכם לקבלת חוות דיעה היא לגבי הסקס בינינו. ציינתי קודם שהיא מאד מושכת אותי מבחינה מינית לכן אין לי ולה בעיות בקשר לתיפקוד המיני הרגיל והאוניברסלי... הכל זורם ובכייף... אנחנו ממש שותים אחד את השניה במיטה, הכוונה למין אוראלי, ומין רגיל, אקט שנמשך כמה שעות הכולל המון משחק מקדים כייפי ובלי כל לחץ. אלא שבנוסף אני מאד אוהב מין אנאלי, כשאני אומר אוהב אני מתכוון שזה כמעט במקום ראשון אצלי. בסקס הראשון שחווינו לא דחפתי לכיוון הזה בגלל שלא רציתי להביך אותה למרות שמאד רציתי תיכף על ההתחלה למצות את הפאן הזה. הסקס היה באמת טוב מכל הבחינות. בסקס השני כמה ימים יותר מאוחר, אחרי שהיא גמרה כמה פעמים הן במין אוראלי והן במין רגיל, ביקשתי ממנה לחדור אליה מאחור ולשמחתי היא הסכימה, כשגמרתי היא אמרה לי שזו לה הפעם הראשונה שמישהו חדר אליה כך ולא הוסיפה דברים בקשר לזה. לאחרונה כשהייתי אצלה שכבנו שוב וכשהרגשתי שאני חייב כבר לגמור ביקשתי ממנה שוב להתהפך, ואז היא סירבה בטענה שהרוטינה הזו של סקס רגיל ולסיום אנאלי.... אינו מוצא חן בעיניה. ושמשהו פה דפוק מהיסוד, למרות שהיא מאד אוהבת אותי ורוצה לגרום לי הנאה מרובה בתחום המיני ושזה מאד מפריע לה עצם המחשבה שכך אני מעדיף לגמור . מצד אחד איני רוצה לאבד אותה, ומצד שני מין נטול גמירה אנאלית זה לא מין בשבילי והסיפוק אינו מושלם... וחסר. אשמח מאד לקבל עיצות ענייניות מנשים / גברים. מה עלי להמשיך לעשות כדי למצות את כוס תרעלתי עד תום ובעת ובעונה אחת לא לפגוע ביחסים הטובים שלנו וכמובן לא לפגוע ברגשותיה, כי היא מאד חשובה לי.

../images/Emo26.gif

בניגוד לחתימה שלך, אני חושבת שכדאי שתסתפק במה שיש, לפחות בשלב הזה של הקשר (אם הבנתי נכון, אתם יחסית בהתחלה?) אתה לא חייב לגמור בכל פעם בחדירה אנאלית. כמו שאתה לא אוהב לגמור אחרת, היא לא אוהבת שאתה גומר ככה. לדעתי, עליך להתפשר. תגמור כמו שהיא רוצה, ומדי פעם תגמור באנאלי, אין לך הרבה ברירה. אל תלחץ עליה, זה יביך אותה והיא סתם לא תרגיש בנוח. מלבד זה אין לי מה להגיד לך, אני יודעת שאתה לא אובה את מה שאמרתי, אבל אולי מישהו אחר יתן לך רעיון יותר טוב, בכל מקרה- בהצלחה

לאביר על הסוס

בהנחה שהסיפור שלך נכון ואמיתי האם גם הפרטנרית שלך בדעה כי אתה נבון וחכם ? האם גם לה נגרם רצון עז להיות איתך ? כתבת רק על עצמך ומה שמעניין רק אותך למעט העובדה כי גמירה אנאלית היא לא בפיסגת חלומותיה של זוגתך החדשה. אם זוגתך יקרה לך ואתה בנוי לקשר ריגשי ומשותף ולא רק לצרכים מיניים אז תן לה כבוד והרבה. כנראה שגמירה אנאלית אצלה כמו אצל הרבה נשים בגילה היא השפלה, במיוחד אצל נשים המקיימות מערכות יחסים קבועה עם גברים ולא סטוצים מזדמנים .

קרוקודיל אתה יכול להיות בטוח שאני

דובר אמת, מילה של כבוד. ציינתי שגם היא חשה כלפי את אותן תחושות של חיבה, אהבה ורצון עז להמשיך את הקשר בינינו. לא רציתי להלאות אתכם בפרטים אני בדרך כלל אדם די צנוע, לא רציתי להישמע כאחד שמתרברב, לכן קיצרתי, ואיתך הסליחה. כן, אני בטוח שהפרטנרית שלי חושבת שאני אדם נבון.

זה נשמע כמו

תחילתו של קשר נפלא, אם רק תדע להיות סלחן, מבין וסובלני. רשמת שאיתך זאת הפעם הראשונה שהיא עושה זאת, ולכן על אחת כמה וכמה אתה צריך להיות סובלני. איך שזה נראה מפה, אין לך הרבה אפשרויות. מצד אחד אם תלחץ היא עלולה לברוח. מצד שני הסבלנות משתלמת, אז כדאי בנתיים 'לסבול' בשקט. ואיך שתארת את הדברים, לא נראה לי שזה כזה סבל.
המון הצלחה

חופ שיה

New member
שני דברים לי אליך

1. צא מהקיבעון שאתה נמצא בו - זה אחלה שכייף לך לגמור מסקס אנאלי, אבל יש עוד הרבה דרכים לגמור שהן לא פחות טובות, זה הכל בראש, שחרר אותו להנות גם מגמירות באופנים אחרים, ותפסיק לראות סרטים כחולים.
2. האשה שאיתך נחדרה אנאלית פעם ראשונה - לא יודעת אם היא נהנתה או שזה היה עבורך - אפשר ללמוד להנות מסקס אנאלי - יש נשים שמטורפות על זה- אולי היא רק צריכה ללמוד להנות מזה ולקבל אורגזמות כדי להבין את ההנאה הגדולה שיש בסקס אנאלי- סבלנות משתלמת. יכול להיות, שאתה, צריך ללמוד איך לעשות סקס אנאלי עבורה (ולא עבורך) ואז היא תלמד להנות מזה בדיוק כמוך ואולי לא, ולכן כדאי שאתה תצא מהקבעון של הגמירה מסקס אנאלי. תתחיל לקרוא חומר בעניין - הרי לך משימה. ודבר אחרון, כאחת שאוהבת סקס אנאלי , אני חייבת להודות שיש ימים שפי טבעת שלי "אומר" לי "לא" - מטעמי חשק , מטעמי כיווץ מוגבר , מטעמי קיבה מלאה ומטעמי -לא בא לי להרגיש יום למחרת את פי הטבעת שלי פעור (זה תלוי בגודל האיבר שחודר אלי). שאלות : נחדרת פעם אנאלית ? היא נהנת מהסקס אנאלי בעצמה או רק מההנאה שלך?

חופשיה

מעולם לא נחדרתי אנאלית.(חוץ מחדירת אצבע תוך כדי משגל) אני משער שהיא נהנתה לגרום לי סיפוק, אני לא חושב שהיא נהנתה מעצם החדירה, עובדה שהיא תיכף ציינה שזו הפעם הראשונה, ובהמשך סירבה. למרות שהשתדלתי להיות מאד עדין בעת החדירה בפעם הראשונה.

תראה תשמע...סקס אנאלי דורש הרבה...

לפחות אצלי. אני אוהבת סקס אנאלי אבל זה דורש המון נינוחות, חרמנות, נכונות, סבלנות...הרגשה נינוחה. ולא תמיד בא לי. מה גם שזה גורם לסערת רוחות במערכת העיכול לאחר מכן, ודורש מנוחה לאחר מכן. בסקס אנאלי החדירה הרבה יותר אינטימית בעיני, והשליטה צריכה להיות בידיה. בלעדית. שום לחץ מצידך לא יקרב אותך אליה או לאקט אנאלי איתה. להיפך. אל תפעיל שום לחץ. אתה יכול להחמיא לה על הסקס האנאלי שהיה בינכם, להגיד שזה היה נהדר ואתה מת על זה, או כל דרך עקיפה אחרת שתבהיר לה כמה אתה אוהב סקס אנאלי. פעם אחת. זהו. את השאר תשאיר בידיה. אם היא יקרה לך, ואם יש לך שכל...אל תפעיל לחצים שרק ירחיקו אותך ממנה.

טיפות,קרוקודיל,נועה,חופשיה,שבלולה

תודה ענקית
תענוג לקבל תגובות שכאלה. למרות גילכם/ן הצעיר משלי, בכל זאת תמיד כדאי לשמוע חוות דעת נוספות ועניניות מאנשים שיש להם נסיון בתחום המיני ונסיון בזוגיות . עברתי כרגע ברפרוף על תגובותיכם, מתכוון להדפיס את תגובותיכם ולעיין בהם יותר לעומק וכמובן לשתף את זוגתי בעניין. ושוב תודה לכם.

מה פיתאום לשתף?

זה רק ילחיץ אותה יותר. לדעתי תעזוב את הנושא. אני רק חושבת מה היה עובר עלי אם הייתי עם בנזוג שהייתי יודעת שכל מה שהוא רוצה בסוף הסקס זה לגמור לי ב0*0...הלחץ היה כ"כ הורס לי, אין לך מושג. ואם אני לא טועה, גם לה...

למעלה