חוות דעתכם הכנה...

• פותח הנושא ®
  • פורסם בתאריך

roi cohen

New member
ואם לא כולם ראו, זה אומר שזה לא

היה כמו שלוצקי תיאר את מה שהיה.

®

New member
חוות דעתכם הכנה...

חברי הפורום היקרים: המדובר באתר הימורי כדורגל חדש(toto1x2) שיצא שבוע לרשת, יש שם כמה ליגות ארופאיות, ליגה מעורבת וליגה ישראלית!!! אנא חוות דעתכם על האתר ?? בתודה.

עידו ל

New member
תסלח לי , אבל תתביש לך.

אתה לא אוהד חולון. נתחיל בזה שאם היה לך קשר כלשהו והיית בענינים היית יכול לקבל הזמנות , כמו כל האוהדים אבל אתה כנראה מנותק. נמשיך בזה שההתנהגות של אוהדי ירושלים היתה פשוט מבישה. אלה שישיבו מעלינו עשו לנו פרובוקציות לאורך כל המשחק , ירקו עלינו וזרקו עלינו גרעינים וזה בלי שום פרובוקציה קודמת שלנו ואני מדבר על בבונים שישבו שם , פשוט ככה , ביניהם איש ערוץ 1 לשעבר , אליעזר יערי שהתנהג כמו קופיקו וזרק גרעינים על אוהדי חולון , אני עוד אטפל באיש הזה (מכתב כבר נשלח). אם זה מה שיש לך להגיד אחרי הארועים המבישים אז אתה פשוט לא אוהד , לך לגליל , תראה כדורסל . אני לפחות שמח שאמיר מזרחי , מנהל הקבוצה דווקא לא חשב כמוך ובסיום המשחק התלונן בפני הגורמים הממונים על הביזיון של הקהל של ירושלים והשוטרים.

wood

New member
מעניין מאד

שדווקא הקהל החולוני הוא זה שהסתבך עם המשטרה... אולי דמיינתי.

wood

New member
אוהד חולון

אני שוב רוצה להגיד שאתה יופי של אוהד! רוב אוהדי הפועל הם אכן כמו שתיארת ועל זה אני מוכנה לחתום. עובדה היא שאתה ישבת בתוך אחד היציעים ולא סבלת מאוהדים ירושלמים עוינים. זה לא מפליא אותי שדווקא לוצקי נכנס לעימותים, אנחנו הרי כבר מכירים אותו טוב מאד למרות שלא פגשנו אותו באופן אישי. אם תבוא השנה למשחק במלחה נגד מכבי ת``א תראה שלמרות שאוהדי מכבי יהיו טמועים בתוך הקהל האדום(כמו תמיד) לא תראה אפילו עימות פיזי אחד. גם אם נפסיד או אפילו נושפל. בגלל זה אני גאה להיות אוהדת ירושלמית.

עידו ל

New member
סתומה בלחץ.

לפי מה שאני מבין מתגובתך העילגת , את חושבת שאת מכירה אותך. אז ככה , את לא. אני לא משתחצן אבל כשתגיעי ל- 1/100 מהידע שלי בכדורסל אז תוכלי להתחיל לפתוח את הפה המלוכלך שלך. עד אז , תסתמי. אגב , כדאי שתשפרי את הבנת הנקרא שלך. אני לא נכנסתי לעימות עם אף אחד ולא אמרתי את זה בשום מקום , לא משנה , לאנשים כמוך צריך לסלוח על דברים כאלה. עוד משהו , אם רועי כהן אני יכול לפחות לדבר על כדורסל , איתך חבל על הזמן. אין לך מושג , רוב ההודעות שלך הם לכלוך פה (ההורים שלך עשו עבודה גרועה , סוף הדרך)או חלוקת ציונים. אם תתחילי לחלק ציונים לעצמך תעצרי מהר מאוד , אי שם באזור האפס.כשראיתי במקרה איזה שתי הודעות שעסקו בכדורסל נאנחתי לעצמי ביאוש . האבלה , עדיף שתקללי. הידע שלך בקללות עולה על הידע שלך בכדורסל , זה בטוח.

roi cohen

New member
אוי ואבוי לי אם אתה תתן לי מחמאות

אתה לא שווה בכלל תגובה.

wood

New member
אל תדאג רועי.

כבר למדתי שתמיד צריך להיות אוהד אחד אלים במיוחד באחד מהפורומים. אם זה לא מרום אז זה לוצקי. בגלל זה צריך להקים פורום משלנו.

עידו ל

New member
לא שווה תגובה אבל בכל זאת..

אף אוהד חולון לא נעצר , לעומת זאת ארבעה צ`כצ`כים ירושלמים תוחקרו. מעניין , אחרי זה שאתם מגיעים לחולון אתם צתפלאים למה מרביצים לכם. אז הנה , התשובה. נתראה בבית העליון ושם , שתגיעו לחולון , תחכה לכם תוכנית אמנותית.

roi cohen

New member
59, 59, 59, 59, 59, 59, 59, 59, 59,

זאת התכנית האומנותית שדיברת עליה??? עדיף שתשב בשקט.

roi cohen

New member
טוב לדעת שגם אחרים יודעים את זה

שאנחנו האוהדים מס` 1 בארץ. לגבי המחירים- אני מסכים שזו פשוט שערוריה, ודני קליין צריך להתחיל להירגע קצת עם המחירים.

wood

New member
אוהד חולון-תודה רבה!

הלוואי ולכדורסל היו עוד הרבה אוהדים אמיתיים וכנים כמוך. רציתי גם להגיד שיש לכם קבוצה טובה מאד, יותר ממה שציפיתי וזה לא מפליא בכלל שהגעתם אתמול עם חמישה נצחונות רצופים. אני בטוחה שעוד תצליחו לנצח ולהפתיע לא מעט קבוצות. הדאנק הזה של טים ג`ונס בהחלט היה משהו יוצא דופן. יופי של שחקן. הוא עוד יביא אתכם רחוק. בקשר למחיר-אתה בטוח שהם ידעו שאתה אוהד חולון? כי אם זה נכון זה ממש לא בסדר. היית אולי צריך לחכות ולנסות לקנות כרטיס מוזל מאוהדים ליד הקופות.

אז לא עבדו עליך

אז עבדו בעצם על החבר שלך אם לקחו ממנו יותר...לא משנה,העיקר שנהנת. שתבוא לזיסמן תקבל ממני הזמנה...

למעלה