חווי"ה בוגרת

חווי"ה בוגרת

שלום רב לכולן/ם, ההסעות לחוויה בוגרת יצאו בשעות הבאות: יום רביעי - 28/7/2004 6:45 ירושלים - קהילת כל הנשמה 5:00 קיבוץ לוטן - בתחנת ההסעה 5:20 קיבוץ יהל - בתחנת ההסעה 5:00 נהריה - צומת נהריה על יד תחנת הרכבת 5:45 חיפה - בכניסה לתחנת הרכבת "בת גלים" בכניסה לעיר 6:45 רעננה - בתחנת ההסעה בצומת רעננה אנא העבירו קשר והודיעו לכולם/ן. יש להצטייד בבגדי עבודה, בבגדי ים, בבגדים לשבת, במגבות בכלי רחצה ובכובע. לא לשכוח להביא גיטרות. להתראות רינת ושרון.

ורד ר

New member
שרון.. או כל אחד אחר שיודע

הי.. שמעתי שיש הרבה נזקים לכפר.. אני אשמח אם תוכלי לפרט כאן- או כל אחד אחר שיודע משהו.. בנוסף- אני יודעת שנשאר הרבה מאוד בלאגן וזבל.. אבל האם חוויה בוגרת תהיה מוקדשת לניקיון? כי אני אישית מעדיפה שנבוא לילה קודם מאשר לבזבז את חוויה בוגרת על זה. אני אשמח לתשובות! המון תודה.. ורד

גועל נפש

כשאני יצאתי מהכפר- אנחנו (ערבה דרומית) עזבנו אחרונים בסביבות 15:30 - הגן הקסום היה מטונף פשוט מגעיל כל מני שקיות שחורות ודפים ולא יודע מה, היו חדרים שנראו כמו הצרות שלי. וגם שמעתי כמה ילדות מדווחות של חורים בדלת שילדים עשו... בטח היו עוד דברים! יאיא

wonder muffin

New member
true ... but

yaya, what you are saying is true ... but it wasn't out fault, the buses were early and it messed every thing up, we didn't have time to properly say goodbye, and because of that everything was huried up and we had no time to clean. i (dor) helped you with the water to take to the buses and clean the dining room, i myself had no time to clean. and when the buses to zichron came 30 min. early that really pissed some people off ... other than that, i want to tell you that i had the greatest time at havaia and i hope to see you again dor

maiaraanana

New member
מה????????

מה?? כל כך מוקדם יוצאים??? למה???!!! או קיי לא חשוב... אני כבר מתגעגעת לכולם!!! ניתראה עוד יומיים!!

למעלה