חווית שירות מזעזעת!!!

חווית שירות מזעזעת!!!

אתמול הייתי בסניף של אחת הרשתות לציוד משרדי, פניתי לאחד העובדים שהיו במקום וביקשתי עזרה לגבי מוצר מסוים, הבחור ענה לי שאלקטרוניקה זה לא בתחום שלו ונתן לי שם של מישהו אחר(תוך כדי שהוא מציין שאותו מישהו לא נמצא היום..) הסתובבתי ויצאתי מהחנות פשוט שירות גרוע, חבל.

אכן מזעזע

חבל שלא פנית לאחראי עליו ומספרת על העזרה שקיבלת. זה נכון שהוא צריך להפנות אותך למי שיכול לעזור, אבל לא למי שלא נמצא... וסביר להניח שהיה מישהו אחר שהיה יכול לעזור. מזכיר לי פעם שהייתי בחנות נעליים וביקשתי מאחת המוכרות שתביא לי נעל שמצאה חן בעיני במידה שלי, והיא שלחה אותי לחפש לבד. לפעמים זה ממש עושה חשק לצעוק על האנשים האלו שככה לא נותנים שירות ושיש הגדרות בסיסיות לתפקיד שלהם.

yuli c

New member
../images/Emo45.gif

לצערי יש לא מעט מקרים כאלה, ישנם לא מעט עובדים שכירים שמקבלים משכורת קבועה והם לא טורחים להתאמץ ולהגדיל ראש כמו במקרה הזה, כי גם כך הם יקבלו את אותה המשכורת.

העניין הוא

שאחרי התייחסות כזו פשוט התחיל להיות לי רע בתוך החנות, אז יצאתי בלי כוונה לחזור לשם בקרוב...

אז מה מזעזע כאן אולי לא נעים

אבל מזעזע . אולי את מגזחמה בתאור . שאל שאלה טכנית הבחור לא ידע לענות .כי זה לא התחום שלו . במקום שהוא יעבוד עליך וימכור לך לוקשים . הוא אמר לך שהחשמלאי לא כאן . אז זה מזעזע ???! פיגוע זה מזעזע כבת סתם קישקוש

adi510

New member
לא חדש ולא מפתיע...

לצערי זה מצב השירות ברוב הרשתות הגדולות. מנסיוני האישי ברשתות כמו הום סנטר, אייס, אופיס דיפו וכד' לא שמעו על שירות, לנסות לקבל עזרה או הסברים מהעובדים(כן גם מדודו) זו משימה קשה, אם אתה דבק במשימתך ומספיק עקשן אז יש סיכוי שתקבל שירות ואם לא אז כדאי שתדע להסתדר בעצמך.

למעלה