חווית סנובורד

gidisince1980

New member
חווית סנובורד

לא מזמן טיילתי בהרי אלדגלר בתורכיה, הופתעתי לגלות שמאוחר מאד בעונה יש המון שלג ופגשתי שם שלושה גרמנים שבילו את ימיהם בטיפוס לפסגה וגלישה ממנה. אני מקווה לקחת את הסנובורד וביחד עם קצת טיפוס הרים לגלוש כמה וכמה פסגות שמה. רציתי לדעת אם מישהו מכם שמע על הרעיון הזה, אם הוא/היא אי פעם עשה את זה ובכלל אם זה נראה לכם רעיון טוב. מה דעתכם?

alonaski

New member
או-אה... אתה בחור אקסטרימי! ../images/Emo45.gif

נשמע מאוד.... אתגרי!!!! אם תעשה את זה - שלח לנו תמונות!!! נשמע לי מאוד יפה ומעניין לראות מישהו מטפס על הרים עם ציוד טיפוס וסנובורד תלוי על הגב... ושלג ברקע...

yaircarel

New member
אני מעדיף אתגר של ישיבה ברכבל ...

וצפיה בנוף. חחח... זה מזכיר לי שלפני שנתיים באנדורה כאשר עליתי פעם ראשונה על הרכבל נפלו לי המגלשיים איך שהתיישבתי על הרכבל ונשארו למטה (הבנדינגס לא היו סגורים טוב). כל הדרך דאגתי איך אני יורד מהרכבל בלי מגלשיים על הרגליים. ביחוד כי זאת היתה הפעם הראשונה שלי על רכבל מהיר ולא ידעתי שהוא יאט כאשר נגיע לסוף המסלול של הרכבל. בסוף רצתי מהרכבל (איזה משפיל זה) וכמה כסאות אחרי הגיעו המגלשיים.

gidisince1980

New member
בפורום סקי וסנובורד ל.י.ל ש....

לא יכול להיות שבפורום שמוקדש לסקי וסנובורד יש רק גולשים שאוהבים רכבלים וגלישה במסלול מסומן. איפה כל אנשי האקסטרים????? תודה ALONSKI על העידוד ואל תדאג התמונות יגיעו. בינתיים לאנשים שכן אוהבים טיפוס הרים הנה תמונה מהרי הקסקייד בוושינגטון.

alonaski

New member
אה, זה בסדר! ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

החברים הקרובים כבר מזמן קוראים לי: אלונסקי!
- ואני חיה עם זה בשלום!...

drz400e

New member
אנחנו פה....

מנסים להשיג תקציב להליבורדינג בבק קאונטרי של ויסטלר
....יש תורמים?

liran87s

New member
אופ-פיסט זה לא אקסטרים ? לקפוץ גם ל

א ? וגם אני מחפש תורמים להלי בורדינג בקנדה, אם אתה מוכן לתרום אתה מוזמן.

gidisince1980

New member
תאמינו לי אם רק היה לי את הכסף

הייתי לוקח את כל הפורום להלי בורדינג בקנדה.

למעלה