חווית מהמפגששש

חווית מהמפגששש

רוצים לדעת מה היה? איזה כייף? וכמה שהפסדתם שמוליק, תבקש מרינת שתוציא אותי מהניהול של הפורום! אין לי מה לעשות פה, ובכלל בחיים האלה! רק מתפללת לרגע הזה שאני אמות כבר! פעם הבאה שאני הולכת לעזריאלי שמישו ידאג לזרוק אותי מהגג! פשוט שונאת את החיים האלההההה

מעין דיי לדבר שטויותתתת

א-נ-י א=ו=ה=ב=ת א-ו-ת-ך אבל הכי בעולםםםםםם!

1אורטלוש

New member
היה סבבה :] עם שלם הייתה כפרעלייה!

ומעייני די לדבר שטויות!!יהיו עוד ה=ר=ב=ה הזדמנויות!

Britney Boy

New member
דיייי מעייניייייייי ../images/Emo10.gif

נו באמת שלא הפסדת כלום חחחח היינו רק אני, אורטל, דור וינה והילה עם שלם הכפרונה באה להגיד שלום וזהו אחרי חצי שעה חזרנו לא היה כלום! רק שתדעו את ודור, שהבנות רוגשו עד דמעות מהקליפ שעשיתן להן... אני מקווה שתעלו את זה לפורום להראות לכל השאר! הן ממש נורא התרגשו והן מוסרות תודה ענקית ונשיקות!!! בכל מקרה יהיה מפגש גדול לקראת הקדם.. אז יהיה טובבב בלי לחץ חברים :)

CrAzY4uMJJ

New member
אז מה אני כלום בשבילך?!?=|

או שאני כבר חלק ממך מרוב שאנחנו אחד בתחת של השני או שאתה מתעלם ממני...חחחחח תבחר...

..

I know there's something in the wake of your smile. I get a notion from the look in your eyes, yea. You've built a love but that love falls apart. Your little piece of heaven turns too dark. Listen to your heart when he's calling for you. Listen to your heart there's nothing else you can do. I don't know where you're going and I don't know why, but listen to your heart before you tell him goodbye.
.

Wolfox

New member
מעייני.. את לא עוזבת, נקודה!

שמולון אל תקשיב לה... היא לא עוזבת... :) ואני כן אוהבת.. :)

d miss d

New member
.....

היה כיף..אה וקר חחחח ומעין ל=א קרה כלום יהיו עוד מלא הזדמניות... וגם לא הפסדת כלום... עם שלם באה להגיד שלום ישבנו קצת והלכנו כי הייתה חזרה..אז ככה שלא הפסדת כלום.. וחוץ מזה תתעודדי הן אהבו את הקליפ :) שמול שרופה לך על התחת הקטן

CrAzY4uMJJ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה