חוויית שירות

Musi© Gi®l

New member
חוויית שירות

שהייתה לי עכשיו. התקשרתי ל 012 לעדכן לחבילה עם הUPLOAD המוגבר שהם יצאו. ענתה לי נציגה נחמדה. 'אי אפשר לתת לך את זה, את בהתחייבות' אחרי קצת בירור עם הבכירים , אפשר לתת לי מסתבר משולבת עם הוט. 115 ש"ח לשנה ל1.5/512. הולכים על זה. ועידה מול הוט. 5 דקות המתנה לפחות. עונה לי בחורה חביבה <משהו> בשם אנה. איזה צעירה מתה, אין לה מושג מה היא עושה שם. 'אין לכם בכלל תשתית אינטרנט' 'ואללה מה את אומרת. המודם דמיוני והגלישה זה אשליה. וגם השורה בכ"א של ה 60 שקל להוט זו סתם חלום' טוב, לקחה פרטים מצאה את המנוי. לפי תעודת זהות בודקים מותק. להבא. 'אני רוצה לעבור לחבילה משולבת עם הUPLOAD של 512 עם 012.' 'כל התשלום הוא לספק בשנה הראשונה.' 'אוקי, וכמה אני אשלם אחרי שנה?' 'לא יודעת' 'אז בשביל מה את נמצאת שם? תבדקי עם הבכירים.' שמה אותנו על המתנה. חוזרת אחרי דקה-שתיים 'נכון לכרגע המחיר מחירון ל 750 הוא 59 ל 1.5 69, אני לא יודעת מה יהיה עוד שנה' 'אנה, תקשיבי, אני רוצה חבילה עם הUPLOAD המוגבר, לא את החבילות הרגילות' שמה על המתנה. חוזרת. 'ביררתי עם בכיר ואת לא יכולה לקבל חבילה משולבת, כי את כבר לקוחה שלנו'. 'אנה,אני לא מדברת על סתם חבילה משולבת, אני רוצה את החבילה עם הUPLOAD של 512K, בנדל עם 012' <אנה יש גבול לסבלנות שלי, באמת שיש גבול> אנה שמה אותי על המתנה. אנה חוזרת. 'אהה החבילה עם הUPLOAD למה לא אמרת קודם, זה לא אנחנו מטפלים, זה רק המכירות' מעבירה למכירות. 'מדבר יונתן'. הוא התכוון 'צועק יונתן'. שיהיה. "אני רוצה בנדל עם 012, עם אפלאוד 512" 'המנוי על שם X?' 'לא.X יש לה רק טלויזיה. יש 2 מנוים, אחד עליה, ואחד על Y. במנוי של Y יש כרגע רק תשתית אינטרנט צריך שם לעדכן, על מנת שלא נשלם כפול, לא במנוי של X באיפה שהטלויזיה.' 'יש לכם 2 מודמים בבית?' 'לא!!! יש לנו טלויזיה על שם אחד, ואינטרנט על שם אחר' 'בסדר עידכנתי אל תדאגי' 'שלא נשלם כפול, אני אתקשר לצעוק אח"כ' 'אל תדאגי, ביי' 'תן לי מספר פניה' לקח לו להגיד לי 5 פעמים מספר פניה עד שהצלחתי לרשום. הודתי לנציגה החביבה מ 012, והלכתי לי לדרכי. ואני עוד חשבתי שהשירות של 012 גרוע, דווקא בסיכומו של דבר הייתה 10 הנציגה. הוט- דחוף לפטר את אנה !!!!!!! דחוף!!!!!!!!!!!!!! אני אפנה לוודא שלא עשו לי בלאגן שם:| פחד אלוהים. ועוד לחשוב שאותי פסלו אחרי ראיון טלפוני, איזה זוועות עולם הם מעסיקים שם.

Mi Sh Mi Sh

New member
../images/Emo6.gif

גדול... חברה שלי עבדה שם וברחה כל עוד נפשה בה, גם לי היו בעיות בתור לקוחה בהוט ולשמחתי עזבתי אותם בטירוף

אני אומנם עובדת בהוט אבל

גיליתי שכול החברות זה אותו דבר התחברתי לנטווויזן ששם יש אפשרות להכנס עם שם משתמש וסיסמא לאתר שלהם ולעשות פעולות מאז שהתחברתי ניסיתי לעשות זאת ולא הצלחתי היום התקשרתי לנטוויזן כמו שנאמר לי בהודעה באתר שאני צריכה לפנות לשירות לקוחות ענתה לי נציגה מאוד נחמדה שאחרי שהסברתי לה שאני לא יכולה להכנס עם הסיסמא היא שלחה לי לאי מייל הסברים למרות שהיה לי ברור שההסברים אולי יעזרו בפעולות שבאתר אבל לפני זה אני צריכה להכנס עם הסיסמא ואת זה אני לא מצליחה לעשות הסכמתי בכול זאת היא עובדת סנטוויזן ואני רק בהוט ניתקתי ראיתי את ההסברים שכמובן לט עזרו ומכיוון שהנציגה הנחמדה אמרה שאם זה לא עוזר שאני אפנה לתמיכה התקשרתי דיברתי עם התמיכה וראו שאומנם אני לא מצליחה להתחבר ושם נאמר לי טוב את צריכה את השירות יש לציין שהנציג של התמיכה טרח לעדכן את הנציגה שהגיע אליה בשירות במה מדובר וזו שלחה לי סיסמא חדשה שעוד כמה דקות נבדוק אם פועלת ובשביל מה כול המגילה רק כדי להראות שלא משנה לאיזה מוקד אתה מתקשר כמעט תמיד יטרטרו אותך לפני

מותר לי

New member
גם לי יש חווית שרות מהיום ../images/Emo6.gif

התלבטתי אם לכתוב או לא, אבל הגעתי וראיתי את ההודעה שלך... התקשרתי בבוקר לאגד לשאול לגבי אוטובוס מהבית לירושלים. זה הלך ככה: "אגד שלום, מדבר דניאל" "שלום, רציתי לברר זמני נסיעות ממפגש הבקעה לירושלים" "מאיפה?" "ממפגש הבקעה" "לאן?" "לירושלים" "בקעה כותבים עם או בלי י'?" "לא יודעת, תנסה עם ובלי" "זה בלי י', מבקעה לירושלים, נכון?" (עיוות לחלוטין את המילה בקעה...) "כן!!!" "קו 961" "זה אני יודעת!!! אבל מתי!!!" "אה, מתי את רוצה?" "עכשיו! הכי קרוב שאפשר!" "יש לך בשעה 8:30" "ואחריו?" "אחריו גם יש" "אבל מתי?????" "בשעה 9:30" "יופי, תודה!" מיותר לציין שלייתר ביטחון הרמתי שוב טלפון לאגד לשאול על זמני הנסיעות...

bell boy

New member
אתם רעים אתם רעים!

בחיאת שאני אספר איך אני מתקשר לחברה האדומה המתחרה שלי על מנת לבקש התקנה של אינטרנט ? לצערי ידידה שלי הייתה צריכה אינטרנט ואין קו בזק בבית לכן לצערי הייתי צריך להזמין לה אינטרנט של הכבלים(קשה לי לומר את זה סורי) אז כמובן מתקשרין להוט ובגלל שאין חברה אחת אלא כמה וכמה חברות שואלים היכן אני גר ומעבירים אותי אחרי 3 פעמים אני מגיע לנציגת המכירות של האינטרנט . אומרלה ככה: תקשיבי ידוע שהתשתית היא 35 על 750 ו 45 על 1.5 אני רוצה 1.5 התקנה של 49 תורידי לי ויאללה סגרנו קחי כ.א. ואז היא אומרת לי תראה זה התקנה מגיע טכנאי עושה עבודה ... ואז אני אומר לה ככה: תראי בואי נעשה כזה דבר שימי אותי על השתק תעשי כאילו את מבררת עם המנהל שלך ותחזרי אלי . כמובן אומרת לי המתן נראה מה אפשר לעשות. אחרי 5 שניות חוזרת ואומרת לי יאללה יש אישור.. מתברר שכשאתה עובד בשירות לק אתה מכיר הכל... אבל שוב להתקשר למתחרים זה נראה מוזר....

לי דווקא נשמע שהיו בסדר

נכון הקטע של העברות זה מעצבן אבל וואלה תתקשרו למספר חינם ואז לכול תת חברה בהוט יש את המספר שלה ותכלס מבחינת הנציגה היא אמורה לגבות על התקנה וכדי לתת התקנה ללא חיוב צריך אישור

../images/Emo2.gif

למה לא דיברת איתי? את יודעת שבכל מה שקשור למהירויות מוזרות אני מומחה... חבל על הכסף מותק.

למעלה