חוויות

Cloudbreaker

New member
חוויות

רציתי לשתף אותכם בחוויות מחצלולים. לאחר כמה וכמה חצלולים הגעתי למסקנה שהפנטזיה המועדפת עלי היא הריגה של מפלצות אנשים מעצבנים וכל מה שבא ליד. בהתחלה הייתי הורג אנשים במגוון דרכים, עד שהגעתי לדרך המועדפת עלי ומאז היא חוזרת על עצמה ומעולם לא נמאסת. אני שולף מהחגורה "חרב אור" LightSaber כמו שיש לג'די במלחמת הכוכבים, וזאת דרך ההרג המועדפת עלי, נכון חזק? הרגתי ככה כבר מחבלים, מפלצות, את הנוסע השמיני (שהיה ה Arch Nemsis שלי) ומה לא. אני מחלץ את עצמי מכל סיטואציה בעייתית בחלום עם החרב הנאמנה. מסקנה: אם רק היו כאלה חרבות במציאות...

Bluescale

New member
מממ

אני משתמש בכדור אנרגיה כל-כך עוצמתי שהבנאדם שמפריע לי בחלום עף דרך קירות. ניפוץ מחשבה - השתמשתי בעבר בניפוץ ראש בעזרת מחשבה. תעלם - בשליטה מלאה או פשוט שולף את ה .45 ויורה. אני אף פעם לא מפספס משום מה :)

Bluescale

New member
הנה כמו שכתבתי

היום היה לי חלום שהפך באמצע לצלול (DILD) הייתי באיזו שכונה שכוחת אל, רק הומלסים ואנשים מסוכנים מסתובבים בה ואני. יש בשכונה הרבה כלבים והם משוחררים. אני מהלך בחוסר מעש ומוצא את חבר שלי ג'ינג'י. אנחנו מתיישבים במכונית שלו ומתחילים לסוע (לא ברור לאן) לפתע מכונית חותכת אותנו והוא מסיט הגה כדי לא להתנגש במכונית החותכת ואנחנ מתנגשים במכונית מקדימה. אז אני מרוב עצבים עושה תנועה עם היד ומעיף את המכונית הצידה. מופתע, מביט על המכונית ואומר לעצמי לאאאא זה לא אני. בהמשך נתקלנו בכמה כלבים (אחרי שיצאנו מהאוטו - אחרי שברחנו מהמכונית שעפה) אני ככה עושה תנועה עם היד של דחיפה ממרחק והכלב נהדף לכמה מטרים (מממ על יצורים חיים זה פחות עובד) לפתע, הבנתי שזה ממש לא הגיוני ואני במצב עוד יותר לא הגיוני. ניסיתי בדיקת זיכרון נוספת - לא זוכר מה השעה. מביט בעון האנלוגי שלי ואני רואה 3:55 ואין תאריך... מה? מה אין תאריך? מביט שוב אחרי ספירה של 5 אין זמן אבל יש תאריך (55) מה זה? אני חולם. המשכתי עם הסיפור של החלום כי האווירה עניינה אותי וראיתי איזה מכונית חונה ששוטרים רדפו אחריה. רדפתי אחרי הנמלטים מסתבר שאלו היו לילדים קטנים. משכתי אחד מהם בעזרת הכוח הזה ממרחק ואז הבאתי אותו למשטרה רק שבדרך הוא סיפר לי הרבה דברים על עצמי ועל מחשבות שלי. בקיצור - הרבה שימוש בכוח הודף :) פבל

למעלה