חוויות

חוויות

קצת צחוקים אחרי השירשור הכבד.. 2 פדיחות מהקורסים שעברתם/הדרכתם 2 דברים שגילתם על עצמכם באחד הקורסים 2בדיחות שהיו בקורס.. וכל תוספת ברוכה ג€ג€

מכל הקורסים

יש לי מלינטלפים פדיחות.. בקורס משצים שלי היתי במסדר סדרתי את כולם בח` הלכתי אחורה ובום נפלתי (היה גזע קטנטן שלא ראיתי) וכל הקורס ראה אותי הפדיחה השניה נכנסתי למורה לשלח למקלחת פדיחות ה` ירחם.. בקורס סיון שהדרכתי הסיפור המלא בעתיד.... גליתי על עצמי שאני מגנט פדיחות ושיש לי תאומה.. (כפרה עליך זקנה שלי)... ו2 בדיחות בקורס משצים שלי היה מדריך מדהים שקראו לו שמואל ושאלנו אותו שמואל בין כמה אתה אז הוא לקח את 2 ידיו ושם על הלב ואמר לב שנים וזה היה קורע וכל הקורס נשפך מצחוק והמצאנו על זה שיר... ועוד בדיחה היה לנו מנהל קורס בשם גרשון ולגרשון יש כובע ירוק זוהר ענקי וזה היה אחד הדברים הקורעים.. ולגרשון יש משפטים מהסרטים.. אז מי שמבין צחק מי שלא סורי.. יאללה שתפו

חחחחח

כבר אז היה לגרשון את הכובע הירוק הזוהר?! חחחח איזה מסטווול!!! המשפטים שלו לא מסרטים... זה משפטים חכמים מוזרים כאלה... חח תארי לך כל שבוע ישיבות צוות איתו... חצי ממה שהוא אומר אני מסננת...
מממ פאדיחות?! חחח אין לי ממש פאדיחה... זה סתם סיפור מעצבן... ביום הראשון של הקורס בשעת לילה מאוחרת הייתי ממש ממש ממש מחורפנת.. בכלל לא הייתי מודעת למה שאני אומרת... בקיצוור ילד מהקבוצה שלי בא לתחקר אותי מה אני הולכת ללבוש מחר וכו'... אז סיפרתי לו.. והייתה לי חולצה של הכיתה שלי לשעבר... הייתי בכיתת מדעים והיה רשום משו על החולצה עם חרשנים... קיצוור אמרתי לו "ט'4 חרשנים אבל אני לא חרשנית אני חכמה טבעית ויש לי ממוצע 96 או ליתר דיוק 95.72".. הוא רשם את זה בפנקס.. ולמחרת הקריא את זה במסדר לכל הקבוצה (חח ועוד שטויות שפלטתי).. ומאז כל הקבוצה זוכרת לי את זה... ומשננת לי את זה.. :S לא נעים! מממ אהה... ביום הראשון של הקורס משצים היתה ירידה בכלל בכלל לא תלולה אבל זה לא הפריע לי ליפול תוף חמש דקות 4 פעמים :S זהוו לא היו לי פאדיחות רציניות... אה.. ובקורס גיליתי שאני סנילית: היינו בבריכה וישבתי ליד השולחן עם חברים ודיברנו... פתאום באה אליי אחת המשביות ונתנה לי לשמור לה לכמה דקות כוס פטל קר שהיא הצליחה להשיג.. בקיצוור אני יושבת יושבת.. כשלפתע גיליתי שיש צ'יפס בקיוסק.. אני מסתתכלת על הכוס לא מבינה מה היא עושה לי ביד.. מניחה על השולחן והולכת לקיוסק... חח ואז המשבית הזו באה וראתה אותי בקיוסק בלי הכוס ואז הבנתי.. והיה מפאדח.. לא שזה נורא כל כך.. כולה פטל.. אבל עדיין טוווב סליחה על החפירה

למעלה