חוויות ducky בעולם הגדול

d u c k y

New member
חוויות ducky בעולם הגדול

אשתדל שלא להמרח יותר מדיי - אבל התגעגעתי... כמו שרובכם יודעים אני נמצאת בארה"ב הרחוקה ולאחרונה אף התחלתי לעבוד. אני יודעת שהבטחתי לאפי שנשמור בינינו את עיסוקי החשוב, אז אני רק אומר שהוא כולל בישולים וריצה מתמדת אחרי שני זאטוטים שמדברים חצי עברית וחצי אנגלית "can u open the delet?" עד לאחרונה מאד הדבר היחיד שידעתי לבשל היה קורנפלקס ופתאום התגלתה בי היכולת לקרוא הוראות, להפנים - ויצא ממש טעים. חבל שילדים לא אוהבים אוכל טוב - מצד שני יותר בשבילי. anyway רק רציתי לחלוק עימכם את קורותי בשבועיים שחלפו ולספר שאני נמצאת במקום מדהים, ירוק עם שלכת אדומה, ליד הבית עובר נחל קטנטן והבעיה הגדולה שלי היא למצוא מישהו לגרור איתי לטיימס סקוור בסילבסטר, אפילו שנורא קר... מחר חוזרים לעבוד שזה קצת מבאס, אבל לפחות עושים קצת כסף שבוע טוב

דן צ

New member
חס וחלילה , לא נשכחת

פשוט מאוד יש אנשים שבשעות יוצאים או נמצאים בעבודה וישנם כאלו שקמו לאחר 13 שעות שינה. ברוכה הבאה

dana2909

New member
ויש כאלה שפשוט מקנאים מדי..

איך האוויר שם? תנשמי קצת חו"ל בשבילנו..

d u c k y

New member
קור סנאים

רמז: אין כלבים וחתולים ברחובות... יש סנאים רק מחכים לשלג

maayan15

New member
שלום!

אויי...ארה"ב...ארה"ב....המקום היפה הזה....אבל אני לא הייתי מוכנה לחיות שם...

ואני תוהה מה עדיף

לחיות בחו"ל בקור המקפיא, עם סנאים וילדים זבי חוטם, או פה, שההבטחות לחורף לעולם לא מתגשמות, שהילדים זבי החוטם גם לא מתבגרים ובגיל ארבעים ממשיכים להתנהג ככה, וסנאים אין פה. נברנים יש. דילמה. אין לי החלטה ברורה עדיין.

d u c k y

New member
שלג../images/Emo113.gif

אם כבר עדכון, אז כבר... הרבה זמן מבטיחים, והיום זה קרה! קמתי בבוקר והכל עטוף לבן, כל כך יפה... למרות שאני חושבת שהבחור שהתנגש בעמוד חשמל במעלה הרחוב, לא חושב ככה...

למעלה