חוויות מהרבנות

חוויות מהרבנות

עד הרגע האחרון לא היה ברור מה יקרה. כלומר, היה ברור ששנינו שחוקים עד אפר ועייפים מכל זה. ובכל זאת, ברביעי בערב הוא בא לבקר אותי בעבודה. חשבתי שאולי ברגע האחרון הוא יגיד את מילות הקסם - אני אוהב אותך, לא מוותר עליך, אני כן רוצה שנתחיל מההתחלה. זה לא קרה. מה שהיה זה, שאני בכיתי ובכיתי, והוא ניחם אותי שזה הצעד הנכון. בקושי ישנתי באותו לילה. בחמישי הגענו לרבנות. ניסו להניא אותנו (בכל זאת, כהן. כלומר זה סופי) והשאירו אותנו לבד. ובכיתי. והוא אמר לי שהרגש שלו נשחק ושהוא כבר לא אוהב אותי כמו בהתחלה, ושיהיה לנו יותר טוב ככה. ושאם אני רוצה שנישאר נשואים אני חייבת לשנות את הגישה. וניסיתי להגיד לו, זה לא הזמן לחנך אותי זה הזמן לאוהב אותי. זה הרגע האחרון לנסות לעורר את הגוף שלי אליך. והוא המשיך והמשיך - יותר לא תהיה אהבה בחינם, הוא אמר. ובטח שהוא צודק, אבל מאיפה באה פתאום הקשיחות הזאת, הייתי כל כך עייפה ועצובה ומבוהלת. ואפילו כשהרב נתן לו את הגט ביד חשבתי שאולי הוא עוד יגיד אבל אני לא מוותר עליה. ואחרי רגע הייתי גרושה. ... ואז הוא הסיע אותי הביתה. הייתי לי טיסה שה אחר כך והוא ארז לי את התיק. וכל הטיול זה שבר את ליבי - מי עוד חוץ ממני יוכל לארוז לי את החולצה שקנינו בתאילנד ואת מברשת השיניים והכובע שהוא מכיר ואת הספר שהוא קנה לי רק שבוע קודם. היום הראשון היה פשוט סיוט. יכולתי ממש לראות את כל מה שלא קרה, שנינו הולכים שם בירח דבש מחודש, שטים בספינה, הולכים בשוק. ויש לי בגד ים חדש ולא היה לי למי להראות. והעלבון צרב - מלחמה כל כך פשוטה על דבר כל כך יפה, איך הוא יכל להעדיף את הכלום על זה? והוא הרי אמר לי, אני לא רוצה לאהוב אף אחת אחרת. אז למה הוא לא אהב אותי מספיק כדי להיענות לי? וגם התעגעתי. נורא. והסופיות של כל זה צבטה לי בלב. וגם, איך אפשר בלי, חשבתי על כל הטעויות שלי ושלו. ואיך בקלות אפשר היה אחרת אבל לא הצלחנו. והצטערתי על כך כך הרבה. והיה נראה שהכאב לא יעבור לעולם. ועכשיו אני גרושה פחות משבוע, והדמעות מתייבשות להן. וכן, הייתי מטומטמת בקשר הזה בהרבה דברים. ואני עדיין מאמינה שכשאוהבים מישהו נלחמים עליו ולמענו ולא מפנים לו את הגב. ועם כל הצער, ועם כל זה שעדיין רציתי שזה יהיה הוא שמתאמץ בשבילנו ונלחם לא לאבד אותנו, בכל זאת עשיתי צעד קטן, קטנטן, בדרך הביתה.

../images/Emo24.gif מקווה בשבילך,שהאושר,השמחה והאהבה....

יהיו מנת חלקך בפרק ב'.סיימת פרק בחייך והדבר אינו קל, רק עכשיו השתחררת מקשר לא בריא,שהתוצאה שלו היא גירושין. הצעתי לך בתקופה הקרובה, העסיקי עצמך בדברים שאת אוהבת, חיזרי לתחביבים האהובים עלייך, שבטח הזנחת אותם בגלל הנישואין, הקיפי עצמך בבני משפחה וחברות אוהבות וכך תוכלי לעבור את התקופה הזו בקלות יחסית. אל תסתכלי לעבר, אל תעסיקי את עצמך בסיבות לגירושין כי הדבר לא יעזור כלל. הביטי אל העתיד, תקני את הדברים הטעונים תיקון ונוגעים אלייך. הכיני את עצמך לכך שהתקופה הקרובה תהיה לא פשוטה כלל. מקווה בשבילך שה' יצלח דרכיך ושבסופו של דבר הכל יהיה לטובה.

פארדון1

New member
למעשה, יקירה

קיבלת בדיוק את מה שביקשת. את מתחילה מההתחלה. יותר לא תהיי במערכת זוגית תקועה. הכל פתוח בפניך. העצב והתסכול הם מובנים וטבעיים, כולנו היינו שם. תני לזה זמן.

למעשה

לא בדיוק את מה שביקשתי. ביקשתי איתו... עם מישהו אחר הייתה האופציה השנייה שלי. לא מתלוננת, זה בטח יותר טוב ממה שהיה, שזה לקבע נישואים גרועים ולא לקבל עוד הזדמנות לעולם. ועדיין. חבל לי על כל מה שהלך לעולם, זכרונות שאין להם יותר שימוש. הוא זה שהיה איתי בטקס סיום תואר ראשון, למשל, וליווה אותי בהרבה דברים שעשיתי בפעם הראשונה.ואני ידעתי מה הוא אוהב לאכול ואיזה גרביים הוא שונא, והיו דברים שהיו רק שלנו. ועכשיו מה? ברגע שאני אצא עם מישהו חדש, כל זה ילך לאיבוד. נניח שאני אלך עם מישהו לסרט, איך הוא יידע שאני אוהבת פופקורן ודיאט קולה ולהתחבק? ובכלל לא מגיע לו שאצטער על כל זה - הוא זה שברגע האמת לא נלחם לשמור על מה שהיה.

touti

New member
כבר אין טעם לבכות על חלב שנשפך!

מעכשיו עם הפנים קדימה! תכירי את האוכל שמישהו אחר אוהב, ואת הגרביים שהוא אוהב ללבוש ותלמדי אותו מה את אוהבת. דף חדש ונקי:)

מותר ואף רצוי להתאבל על קשר....שנכשל

פרידה היא סוג של מוות.בהחלט קחי לך את הזמן להתאבל על הקשר, אין לך לאן למהר כרגע, תהני לך מהחופש. תתארגני על עצמך ואז תצאי לדרך חדשה. לפני היציאה לדרך החדשה אפשני לך באיזה שהוא מקום את הקשר הקודם כדי שתהיי נקיה לקראת הקשר החדש. רק כך תוכלי להצליח. בכל מקרה בהצלחה בדרכך החדשה

א - ה - ב - ה של אמת ...

אני מכבד מאד את כנות דברייך בנוגע לצורך` הטיבעי של כל אדם , המכונה `אהבה` ... חשבתי שיש כאן נאיביות ילדותית ...אבל לא , אין כאן !!! `צורך` כולל בתוכו , פירטי פרטים של מאוויים מסוימים, כגון : מאכל, יציאה משותפת , ריגוש מיוחד, מילים חמות , טלפון קצר של `מה נשמע` ... כל אלה דברים מאד רציניים לחלוטין ! ילד מבקש במינון מסוים ,ואשה - (שבד`כ מתביישת לבקש , ויש בזה משהו, אבל מותר לרמוז ! ) - גם היא זקוקה לזה , בהתאמה ... לכן , הרגישי בנוח והסתכלי לפנים , לעתיד וורוד ... כי זה מה שמחזיק אותי , בכל אופן ...בהצלחה

נסיכונת - זהו זה עבר ונגמר

זה הזמן להסתכל קדימה וכן כשתהיי מוכנה למצוא את האחד כן ידע לאהוב, לכבד, להעריץ ולתת לך כל מה שרק תרצי. בהצלחה

גלמור32

New member
נסיכה לא חיה במגדל

נסיכה שחייה במגדל -אין לה קשר עם העולם החיצוני זה אומר שהיא מנותקת מהמציאות של הסובב אותה אני כלכך גאה בך ומעריץ אותך כי עד לרגע האחרון רצית שזה ישתנה ורצית שזה יצליח אך נסיכה את אינך עוד במגדל את צריכה לרדת מהמגדל ולעבור לאחוזה המלכותית, לצאת ולראות את העול. העולם כה יפה וכה הרבה אפשר לקבל ממנו אם רק נותנים לעצמנו להיות כלי קיבול לכל הטוב שבעולם תפתחי ידיים ותני לעולם, ליקום הכה נפלא שברא אלוקים לתת לך את אשר החסרת במגדל כיצד להפוך כלי קיבול ? יש לזה כמה שלבים השלב הראשון זה לסלוח לעצמך ולסלוח לכל מי שעשה לך רע - כי כל עוד את נמצאת בכעס וטינה לסובב ולך את מוונעת מהיקום להשלים לך את החסר לסלוח זה לא אומר לשכוח!! אז כיצד לסלוח לסלוח זה להבין שמה שקרה, קרה כי לסובב או לי לא היו את התובנות היידע לנהוג אחרת, כי אם הסובב או אני היינו יודעים את אשר אנו יודעים היום, אזי ודאי היינו נוהגים אחרת - יוצא שהתנהגות של אז היא מתוך אי ידיעה ועל אי ידיעה ניתן לסלוח כי אם זה אי ידיעה = עשיה תעות מחוסר ידע כשילד עושה דבר לא טוב לא כועסים עליו כי מבנים שהוא לא יודע זה השלב הראשון - סליחה אם זה מעניין אני המשיך

הכי חשוב נסיכה זה....

שתסלחי לעצמך !! אחורה זה רק ללמוד מטעויות. כיון שהוא כהן ואין דרך חזרה אז חבל לבזבז אנרגיות על אם ואולי ,זה היה, ונגמר. מאחל לך כל טוב ואושר ויש בחוץ בטוח.

נסיכה מתוקה.

אינך אוהבת אותו. אלא אוהבת את את מי שאת רוצה שהוא יהיה בעבורך. ולמרות זאת... הכאב בליבך מוחשי הוא... הרשי לי לצטט אותך ולתקן אותך ... "ואני עדיין מאמינה שכשאוהבים מישהו נלחמים עליו ולמענו ולא מפנים לו את הגב." יקירתי... When you love somebody, you let them go. If they come back, they're yours שחררי אותו. תני לו ללכת ואל תראי אותו ממטר. אם יש איזשהו סיכוי שהוא יחזור - אז זו הדרך היחידה. (לא שאני ממליצה) ובינתיים קבלי: "צא החוצה תתייבש בשמש... לא רוצה אותך כאן בדירה.... יאללה לך הביתה מוטי..."

ועוד אחד... עד שתחייכי.... שיכנס לך לראש טוב

תלך כפרה עלי ותנשק כפות רגלי אתה נראה לי אבאדי אז תסתלק מחיי.

touti

New member
או אולי עוד שיר...:)

קח את הכל טוב לי לבד .... לא זוכרת את ההמשך חח:)

קח את הכל-שרית חדד

קח את הכל, טוב לי לבד בלעדיך מסתדרת לא תלויה באף אחד קח את הכל, טוב לי לבד אם האהבה היא סרט המסך שלה ירד. לא יודעת איך נסחפתי אחריך את עצמי אני שואלת ואף פעם לא אדע איך האמנתי, איך לא הבנתי ששיקרת לי בשם האהבה. אלף סיפורים והבטחות פיזרת ונתת לי לחיות בין החלום לאשליה אך יש בי כוח, אותך לשכוח כי נמאס לי לשחק באהבה. יש בי אהבה גדולה שלא נגמרת אף טיפה אחת ממנה בשבילך לא נשארה אני יודעת שאין עוד טעם זה נגמר ואין עוד דרך חזרה. איך חלפה לה התמימות אבדה לנצח לא אתן לאף אדם שוב לשחק ברגשותיי לא ממהרת ולא נשברת צא לדרך אל תחזור יותר אלי. , טוב לי לבד בלעדיך מסתדרת לא תלויה באף אחד קח את הכל, טוב לי לבד אם האהבה היא סרט המסך שלה ירד. לא יודעת איך נסחפתי אחריך את עצמי אני שואלת ואף פעם לא אדע איך האמנתי, איך לא הבנתי ששיקרת לי בשם האהבה. אלף סיפורים והבטחות פיזרת ונתת לי לחיות בין החלום לאשליה אך יש בי כוח, אותך לשכוח כי נמאס לי לשחק באהבה. יש בי אהבה גדולה שלא נגמרת אף טיפה אחת ממנה בשבילך לא נשארה אני יודעת שאין עוד טעם זה נגמר ואין עוד דרך חזרה. איך חלפה לה התמימות אבדה לנצח לא אתן לאף אדם שוב לשחק ברגשותיי לא ממהרת ולא נשברת צא לדרך אל תחזור יותר אלי.

e m a n u e l

New member
הגעתי מהעמוד הראשי

נסיכה יקרה, גירושים הם עניין לא קל ,אני יודעת, וזה בכלל לא חשוב מי יזם את זה. זה עדיין לא קל לשני הצדדים. אבל, אני מבטיחה לך, שבקרוב מאוד יגיע ה"בום" המשכר הזה של החופש החופש לעצמך החופש לחיים משלך החופש לשנות והחושב לקבע דברים החופש לבוא והחופש ללכת החופש לקחת לקבל והחופש לתת החופש להתמקד אך ורק בעצמך יבשי את דמעותייך כי העתיד מחייך אליך וחבל על כל רגע. בהצלחה יקירתי עמנואל

למעלה