חוויות מהפסטיגל D:

חוויות מהפסטיגל D:

אז ככה: הגעתי חצי שעה לפני ההופעה והתקשרתי לעודד. הוא הכניס אותי למאחורי הקלעים, שם פגשנו את אילן, קובי ויובל המבולבל
השמעתי ליובל המבולבל את החיקוי והוא אמר שאני עושה חיקוי טוב
והוא אמר שהוא שמע אותי שואל אותם שאלות על הפסטיגל ברדיו בשבת
הם הראו לי את הבמה מלמעלה וזה היה מגניב, ואז עודד שאל איפה אני יושב וסידר לי מקום יותר טוב D:
ואז התחיל הפסטיגל, הפיג'מות היו גדולים! היה ממש מצחיק! שימו
מחרוזת הפיג'מות ירדה מהפסטיגל והיא תהיה רק בשישי שבת, כשאין את רינת גבאי. שאלתי את עודד לפני הפסטיגל אם זה יהיה או לא והוא אמר שהם החליטו להוריד את זה והייתי בטוח שהוא עובד עליי
אז כל מי שלא הולך בשישי שבת יוכל לראות את המחרוזת רק בדיוידי. עודד גם אמר שהרייטינג של העיר שלנו היה ממש גבוה, מקום 6 בטבלת הרייטינג
וחשוב לזכור שזה למרות שהפרק המלא עלה גם לאינטרנט! בנוסף, בשבועיים הקרובים ישודרו לקטים של המסך הלבן אבל תכניות חדשות של סיידקיק. בקיצור-היה מצחיק, והמצלמה המטומטמת שלי התפגרה
הנה תמונה אחת ששרדה, שהיא גם לא באיכות הכי טובה

וואי איזה כיף לך!!!!

נכנסת מאחורי הקלעים ודיברת איתם ועם יובל !!! גמאני רוצה ! אני שמחה שנהנת! באסה שהמחרוזת ירדה גם חברה שלי שהייתה לפני יומיים אמרה לי שלא היה וחשבתי שהיא עובדת עלי :( אוף לא פייר! איזה כיף שלעיר שלנו היה הרבה רייטינג שרק יעלה! אני הולכת ביום רביעי לפסטיגל הלוואי שאני גם יפגוש אותם !... ושאלה קטנה:) לא יהייה המסך הלבן בגלל הפסטיגל ?

../images/Emo26.gif

הפיג'מות רצו להקליט תכניות מהפסטיגל, ספיישלים כאלה, אבל בגלל בעיות טכניות זה לא יצא לפועל, ולכן ישודרו לקטים

וכמובן ששכחתי כמה דברים:

-היינו מאחורי הקלעים ואז הקריין אמר "אוהבים את הפיג'מות?" ואז אילן אמר "לא."
זה היה פשוט מצחיק! -עודד אמר שכשאני אהיה גדול אני אעסוק במשהו שקשור לתעשייה D:

OOתמי OO4

New member
תגיד, היית היום?!../images/Emo136.gif

ביום שני?! בבוקר?! בת"א?! כי אני גם הייתי וגם רציתיי להכנס ולא נתנו לייייייייי

OOתמי OO4

New member
הייתי בהצגה לפניך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1../images/Emo136.gif

אני הייתי בזו של 10
אוככ
למה לא ראיתי אותך?!

ofer976

New member
יאאאא איזה מגניייב!!!

אז אם אני הולך לביום שישי..זה אומר שיהיה הפיג'מות!! איזה שווווה!!!

Jen74

New member
דייייייייייייייי!!!!!!!!!!!

אורי!!!!! אתה רוצה לבוא איתי לפסטיגל ב- 17 לחודש ב- 19:00 בערב?

למעלה