חוויות מהעבודה..
אני מתפקד כמאבטח, והנה לפניכם כמה דברים משעשעים שקרו לי או שהבחנתי בהם בעבודה. מקווה שתאהבו. (אם תאהבו אביא עוד - ראו זאת כאיום)
אנשים שבבדיקה הבטחונית מצביעים על חברם ואומרים: "אותו תבדוק טוב, זה חשוד זה"...
גיליתי שיש בנות שכאשר הם נפגשות הן מצמידות לחי אל לחי ומנשקות את האוויר..
יום אחד יצאה הברמנית של איפה שאני שומר בלילה כשהיא שיכורה לגמרי ובדיוק עצרה לידה מכונית ונהגה שאל: איפה זה רחוב... עונה לו הברמנית (שימו לב ליצירתיות): :תיסע פעמיים ישר ואז שמאלה"... [לא משנה שהרחוב לא היה בכיוון ההוא בכלל..].
והכי מצחיק זה מגוון הדברים שראיתי בתיקים של [א]נשים, לדוגמא, אשה שהיה לה תיק קטן ובו היו 3 דברים בלבד, חפיסת סיגריות מצת ומשאף..(- שילוב מנצח) או, לשם מה לעזאזל בחורה צריכה שמפו בין המסמכים שלה? עוד ראיתי: פאנלים למערכת של רכב, מטענים לפלאפונים, מברשת שיניים, סכו"ם. מברג, שקיקי אבקת מרק, קטורת, קרם לרגליים(..), עיתון של לפני 4.5 חודשים, ועוד דברים רבים..
יש אחד לקוח קבוע שהוא נהג אגד (למרות שהוא רק בן 24..) והוא נוהג להגיע בכל יום שישי בערב, ובכל פעם כולו סיפורי מעשיות מנסיעותיו באוטובוס, כך למשל בשישי האחרון הוא בא וסיפר: אל תשאל איזה נסיעה היתה לי, (אני יודע שאין צורך לשאול, אתה הרי ממילא תספר בעצמך..) נסיה לירושלים כאשר היה חום נוראי ובעליות נאלצתי לכבות המזגן כדי שהאוטובוס יסחוב.. אבל אז הדלת הקדמית לא היתה סגורה לגמרי והרוח שרקה בצורה מזעזעת ופשוט נאלצתי לסתום את אוזני עם קרטונים שגלגלתי אבל אז לא יכולתי לשמוע כלום מסביב אבל הרעש של השריקה הזה היה כה מרגיז עד שהייתי חייב לסתום אותו.. וכן הלאה סיפורי מעשיות עוד אור הבוקר.. מקווה שתאהבו. (אם תאהבו אביא עוד - ראו זאת כאיום) לא אהבתם - קיפצו לי.. (סתם, הכל בצחוק)
אני מתפקד כמאבטח, והנה לפניכם כמה דברים משעשעים שקרו לי או שהבחנתי בהם בעבודה. מקווה שתאהבו. (אם תאהבו אביא עוד - ראו זאת כאיום)