חוויות מהעבודה

Simbbam

New member
חוויות מהעבודה

שלום חברים.
למי שלא יודע, אני עובד בבית מלון (אני מנהל משמרת במסעדה של מלון ליאונרדו בוטיק ברחובות).
אנחנו בגדול מלון עסקים ויש אצלנו הרבה מאוד אנשי עסקים מכל העולם, וביניהם לא מעט יפנים.
זה אחד הדברים החביבים עלי בעבודה, כי אלה ההזדמנויות היחידות בימים אלו שיוצא לי לתרגל קצת את היפנית שלי :) (ואני לומד מאוד מהר שפת מלצרים ביפנית).

בשבוע האחרון התארח אצלנו במלון מר קטצויוקי שינמוטו, שהוא, מסתבר, סנסיי רציני באייקידו. כל בוקר הוא ואישתו ירדו לארוחת בוקר ואני והם כבר נהיינו אחוקים

היום הגיע לאכול יחד איתם זאב ארליך שהוא גם סנסיי באייקידו, כך הסתבר לי היום לאחר קצת פשפושים באינטרנט

יצא לנו קצת לדבר, בחור מאוד נחמד שהגיע עם מתורגמנית מאוד נחמדה בעצמה. אז היה היום ממש יום עמוס יפנית במסעדה (היפנית של זאב טובה מאוד, משום מה התפדחתי לדבר איתו ביפנית. עניתי לו בעברית חחח).

סתם רציתי לשתף בחוויה.

מתן.

herouth

New member
זאב הוא אחד מהוותיקים פה בפורום.

למעשה, מפגש הפורום הראשון - הרבה לפני תקופתי - נערך אצלו בדוג'ו ברחובות. והוא גם אחד ממנהלי פורום אמנויות לחימה כאן בתפוז.

מתורגמנית? לא אשתו במקרה?

Tula1

New member
שאלה לא קשורה- יש לכם במלון עיתונים/מגזינים

ישנים ביפנית?
שאתם ממילא עומדים לזרוק, ואפשר לבוא לקחת?

(וזאב- מקסים!!! אחד הילדים שלי בחוג שלו, אין עליו!)

מתן

ראשית, שמחתי מאוד להכירך.
במסגרת עיסוקי יוצא לי להכיר אנשים רבים. אינספור אנשים. אינני מתיימר להיות מסוגל להבחין באופיו ובכשרונותיו של אדם מפגישה חטופה, אך דע לך שהתרשמתי ממך עמוקות. אתה אדם יוצא דופן, מוכשר, מאיר עיניים, נחמד, בעל בטחון עצמי וצנוע. לעניות דעתי, צפוי לך עתיד גדול. עוד נשמע עליך.

בוא לבקר בדוג'ו שלנו כשיהיה לך זמן.
שיממוטו סנסיי יחזור לבקר כאן (רק שיהיה בריא) בעוד שנה.

ו... כן, ה"מתורגמנית" היא אכן אשתי. היא לא רצתה לאכול אלא רק לשבת וחששנו שלא יתנו לה להיכנס, ובאמת שהשיחה שהתנהלה היתה מאוד חשובה והיה עשוי להיות צורך בתרגום במקרה שתהיה אי הבנה כלשהי.

גם אשתו של שיממוטו סנסיי מאוד התרשמה ממך ומהיפנית שבפיך. לא יאומן שזהו פרי של חצי שנת לימודים בלבד.

בברכה ותודה שעצרת לבקר כאן. תישאר

זאב.

Simbbam

New member
זאב

תודה רבה על המחמאות, מאוד התרשמתי גם ממך.

מקווה לפגוש בכם שוב במלון, או סתם ככה במקומות אחרים

למעלה