חוויות מהמפגש

aerynsun

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif

מקווה שהיתה לך לידה קלה.

Shining Wizard

New member
Well...

בתמונות אני לא מעז להסתכל, אני יודע בדיוק מה מחכה לי. ברור לי גם שלא חייכתי באף אחת מהתמונות, כי יש לי בעיה לחייך בתמונות ובאופן כללי. המפגש עצמו היה מאוד, מאוד כיפי. איפה הייתם כל חיי, כולכם? אני לא אוהב להתגרות באנשים בצורה כזו ובהקשרים כאלה, אבל מי שלא הגיע בהחלט הפסיד. את רז אני פוטר מההפסד, זו לא אשמתו, וביום מן הימים האנשים הלא-חביבים שמנעו ממנו להגיע למפגש ישמעו ממני. גם לשי אני סולח, בהתחשב בעובדה שהוא היה המארגן. יצא לי גם לצחוק כפי שלא צחקתי הרבה זמן (וגם הצחקתי באותה המידה, עד כמה שהצלחתי לראות - מבחינתי, אין הרבה דברים יותר מספקים מזה) אופק, אני מאוד אשמח אם במפגשים הבאים, נוכל להיפרד ממך כמו שצריך. הפעם לפחות יצא לנו לפגוש אותך ליותר משלוש שניות, לפחות התקדמנו. I had a blast. We really should do WAY this more often.

Shining Wizard

New member
ועכשיו, שמתי לב שאני עילג

מוקדם מאוד בבוקר (קרסתי כמו שק תפוחי אדמה בשנייה שחזרתי הביתה). כמובן, זה אמור להיות: We really should to this way more often. (זו מכה!)

Shining Wizard

New member
יש מצב ש*שוב* פיקששתי?

*נשימה עמוקה* WE REALLY SHOULD DO THIS WAY MORE OFTEN. Man. Finally. (בוודאי זה נראה לרובכם חסר טעם ומטופש, אבל לי אישית זה הפריע. נו טוב, נקווה שסדרת ההודעות הזו הצליחה להעלות חיוך או שניים על פניכם. אם לא... Tough luck. לפחות אתם לא עילגים, כמוני.)

adiville

New member
יוני חמוד, תירגע ../images/Emo6.gif

אני מקווה שעדיין תאהב את ג'יימס בונד בפעם הבאה שניפגש כי ממש נהניתי לדבר איתך על הסרטים ! ו........וואלה אני מורידה בפניך את הכובע. "מרוסיה באהבה" הוא אכן הסרט השני בסידרה ולא "גולדפינגר" כמו שטעיתי לחשוב ב-10 שנים האחרונות........

Gilliana

New member
היה אכן מפגש מאד מוצלח!

אם כי קצר מדי - מרגישה שלא מיציי אותו עד הסוף ויכולנו לשבת גם עשר שעות בלי שום בעיה (כמו במפגש הראשון של שיר, עינת, אורית ושלי שהתקיים בפסח לפני שנה, זוכרות את זה?). היה כיף, חבל שעבר כ"כ מהר ובהחלט, צריך לעשות את המפגשים הללו לעיתים קרובות יותר - רק בפעם הבאה אולי במקום מוצלח יותר כי חוץ מהנוף המהמם של השקיעה, המסעדה ממש איכזבה (באינטרנט זה נראה הרבה יותר טוב!).

orityemini

New member
בטח זוכרות! ../images/Emo6.gif

ישבנו שם, משהו כמו משתיים בצהריים עד תשע בערב....
. מתפלאת שלא העיפו אותנו משם אחרי שעה....
המסעדה באמת קצת איכזבה, ועיצבן אותי שלא היה להם סופלה. פעם הבאה אפשר בכיף לבדוק מקום אחר

Gilliana

New member
זה בגלל שאופק...

... היתה לחוצה בזמן, היא קבעה עם חברה בשבע וחצי ואיחרה לה גם כך.

1Shir

New member
עם כל אהבתי לאופק, הצטלמנו בלעדיה

ובאותה מידה יכולנו גם להישאר בלעדיה אם היא קבעה עם חברה לזמן של אמצע המפגש... לא ממש הבנתי את הקטע. אבל לא נורא, גם אני המשכתי את הערב במקום אחר, כמו שעינת אמרה בחיים על כל הפסד יש רווח...

למעלה