חוויות מהמפגש

BAZOKA JOE

New member
חוויות מהמפגש

כן,כן,אני יודע שהברזתי בגדול ואני מאווד מצטער.ממש רציתי לבוא אבל היה לי בסוף תור לרופא ברגע האחרון אז לא יכולתי להגיע מי שנשאר קצת בסוף בטח שמע שהתקשרתי לעדי ומסרתי ד"ש לכולכם. הבנתי שהכימיה הייתה נהדרת והמפגש היה מוצלח ואני ממש שמח.עכשיו,דרישה שלי:תמונות!והרבה!! עם שמות!!! אני ממש ממש מקווה שנצליח לארגן עוד מפגש, אולי אפילו עוד בחופש הזה,זה יהיה מאוד נחמד ואז אני סוף סוף יזכה לפגוש את האנשים פה! אז בינתיים להתראות,ואני מחכה לתמונות..

Gilliana

New member
מי שלא בא לא יכול לדרוש שום דבר

סתם, סתם...
כן, הבנו שלא יכולת להגיע ובאמת חבל, היה מאד נחמד. טוב, רובנו כבר מכירים ממפגשים קודמים ואפילו חברים קרובים מזה תקופה ארוכה. לגבי מפגש נוסף בחופש הזה - אפשר רק לקוות, אבל לרובנו זה כנראה לא יתאפשר עקב לימודים, עבודה ושאר אילוצים, מקסימום המפגש יידחה לכנס אייקון הקרוב בסוכות. לגבי תמונות - יש כמה וכמה ואני מקווה שכבר מחר הן תהיינה בפורום.

orityemini

New member
תודה ../images/Emo13.gif

איזו תמונות מצחיקות!
כולנו נראים שם ממש מצחיק. אני מאשימה את התאורה!
בכל אופן, מאוד נהניתי לפגוש אתכם, היתה באמת כימיה נפלאה, ואת רובכם אני מכירה כבר שנים רבות. אני מאמינה שרובנו נוכל להפגש שוב בסוכות, אני אחכה לזה בקוצר רוח
אורית.

pusher

New member
יצא מאוד יפה!!../images/Emo2.gif

חח,הנה הפרצופים של כולם

adiville

New member
אני עם אורית !

מה זה התמונות המפחידות האלה ?!
היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף !!!!!!!!!! שמחתי להכיר את כולם והיתה כימיה נהדרת ! לצערי, לא אוכל להגיע לכנס בסוכות עקב שהות בלונדון אבל כולם מוזמנים אליי למפגש כשאחזור קצת אחרי תחילת 2007
אה ולמי שעדיין לא יודע - אני ושיר היינו באותה שיכבה בתיכון ועכשיו אנחנו חברות הכי טובות והיא תבוא איתי לגרמניה בקיץ הבא ותכיר את אחד החברים הגרמנים שלי למטרת שידוך ! חחחחחחחח.........

orityemini

New member
מאיפה החברים הגרמנים והדנים? ../images/Emo8.gif

גרמנים יצא לי להכיר בקונגרס של איגוד הסטודנטים הגיאוגרפי האירופי (כן! יש כזה דבר
) והרבה מאוד מאוד סטודנטים היו גרמנים מאחר והיתה אפשרות להשתתף רק 2 משתתפים מכל אוניברסיטה, ולהם יש כל כך הרבה אוניברסיטאות! למרות שאני העדפתי את הסטודנטים הספרדים והיוונים, הרבה יותר חמודים
אני מצרפת תמונה של הסדנה שהשתתפתי בה בפינלנד (שיר קחי לתשומת לבך), יש פה לפחות חמישה סטודנטים גרמנים (2 מתוכם בנות), אבל דווקא הגרמנים החתיכים שהיו לא השתתפו בסדנה הזאת...LOL. נ.ב., מאחלת לך שתמצאי חתן גרמני חתיך (כמובן שיהודי!), שיהיה בלודיני עם עיניים כחולות
אני מופיעה בתמונה למטה, עם המעיל סקי שלי

1Shir

New member
אורית תודה על התמונה, את חמודה שם

תודה רבה רבה על האיחול, מקווה שיתגשם, רק מצטערת לאכזבך אני לא ממש הולכת על יהודי... תחליפי את המילה "יהודי" ב"גבוה" וזה יהיה הרבה יותר מדויק
עוד שבוע אני בטורקיה, מי יודע אולי שם יהיו קצת חתיכים.. אבל כמו שמתנהלים חיי עד כה בטח לא יהיה כלום

1Shir

New member
תודה! אך במה זכיתי לכבוד?...../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

הרי עמדתך הבולטת לגבי חיי האהבה שלי מסתכמת בתמונה של שלד.... (ולא שאמרתי שאת טועה..)

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה זה קשור בכלל? זה מאד פשוט למען האמת - אין הרבה בחורות בישראל או בחורות יהודיות בכלל שלא מעניין אותן יהודי או לא יהודי, ולדעתי זה בכלל לא רלוונטי כי הרי כולנו בני אדם שווים.

וואלה?

כי גם לי זה לא משנה יהודי או לא, העיקר שיהיה בחור טוב (ואם אפשר שיקראו לו יובל בנאי חחחח). אני דווקא שמעתי על הרבה בנות שזה לא באמת משנה להן ושזו רק המשפחה שלוחצת .

Gilliana

New member
טוב לדעת

אולי באמת בדור שלכן יש יותר פתיחות לנושא (סוף כל סוף) ועדיין - הלחץ של ההורים הוא בעייתי ובד"כ גם נכנעים ללחץ של ההורים אבל אני באמת מקווה שהפתיחות וההבנה רק ילכו ויגדלו. כמו שאמרת העיקר - שיהיה בחור טוב והעיקר שתהיי מאושרת איתו.

1Shir

New member
בדור שלנו גם להורים זה ממש לא משנה

לפחות להורים שלי.. ואני מניחה שגם לשל עינת ושל עוד לא מעט אנשים..

למעלה