חוויות מהמפגש
נשאלתי שאלה , למה לא הועלו רשמים מהמפגש שהיה, וחשבתיי שאולי אני ארים את הכפפה. אז אומנם היום כבר יום שני בשבוע אבל , מותר מאוחר מאשר אף פעם לא, נכון? אז המפגש אכן התקיים במועד המתוכננן שישבת קמפינג, רק המיקום היה מעט "לא יציב" עד הרגע האחרון. ועפי דעתי יצא לטובה שנשארנו קרוב(ותודה לזוגתה של פאמקי
) היינו אומנם מס' מצומצם של חברות - לא כל הבנות הגיעו וחבל - הגענו לקראת 17+ התחלנו להתארגן אוהלים וכל מה שנלווה מסביב. דאגנו לשולחן
"שדדנו" מדורה אירחו אורחות ועשינו "לילה לבן" לאור המדורה וגם קפצו למים מי אמרה שחיית לילה
בXXXXXX אני מאוד נהניתי במפגש למרות שהיו מעט חילוקי דעות - אומרים שכאשר יש 2 אנשים יש 4 דעות?! - כנראה שצודקים! רוצה עוד להוסיף ש"הופקו לקחים" למען המפגשים הבאים שעוד יבואו לטובה
שוב זוהי דעתי הצנועה בלבד , הנוכחות האחרות מוזמנות להוסיף מהגיגהין.. מה אתן אומרות?
נשאלתי שאלה , למה לא הועלו רשמים מהמפגש שהיה, וחשבתיי שאולי אני ארים את הכפפה. אז אומנם היום כבר יום שני בשבוע אבל , מותר מאוחר מאשר אף פעם לא, נכון? אז המפגש אכן התקיים במועד המתוכננן שישבת קמפינג, רק המיקום היה מעט "לא יציב" עד הרגע האחרון. ועפי דעתי יצא לטובה שנשארנו קרוב(ותודה לזוגתה של פאמקי