חוויות מהמימונה

Anaiis

New member
חוויות מהמימונה

חוויה מעניינת שרציתי לחלוק: אתמול הופעתי בקניון לכבוד המימונה, ובאמצע סולו תופים...נפלה החגורה והחצאית שהיתה מחוברת אליה. למרבה המזל, היתה חצאית נוספת משיפון (די שקוף) מתחת, המשכתי כמה שניות כרגיל, הרמתי את החגורה מהרצפה ורקדתי מאחוריה כמו עם צעיף עד שהפסיקו את המוסיקה...ולהשתחוות לקהל כבר לא יצאתי :) מה דעתכן על תקלות מהסוג הזה?

karnity

New member
בהומור...../images/Emo68.gif

כל עוד מתייחסים ל"פדיחות" כאלה בהומור וממשיכים את ההופעה לאחר התיקונים המתאימים - הכל סבבה.... בהחלט חוויה מעניינת...

lydiamai

New member
yyy - גם לי זה קרה - בסולו תופים

באמצע השימי - נפל הצעיף - זה היה ממש בסוף, ואיכשהו כולם חשבו שזה חלק מהריקוד. מאז למדתי לחזק שוב ושוב, ולא לסמוך על המזל.

באלאדיה

New member
אהבתי את איך שהתמודדת עם זה

מאוד מקצועי.. לא נכנסת לפניקה והתנהגת כאילו זה חלק מהמופע - כל הכבוד על קור הרוח! ומה אנחנו לומדים מהעניין? סיכות ביטחון ועוד סיכות ביטחון. אף פעם אי אפשר להיות בטוח מידי

אוולין2

New member
גם לי זה קרה כמעט../images/Emo5.gif

הופעתי אני ועוד שני חברות שלי לחוג לכבוד משלחת מקנדה אצלנו במתנ"ס השכונתי ולא לאט התגלשה לי החגורה מזל שהופענו עם טייץ אז לא ראו שום דבר
ועוד הייתי המובילה אבל חפיף המשכתי לרקוד כאילו לא קרה כלום.

Anaiis

New member
היי אוולין

אם אני לא טועה, את מאזור חיפה? אז יש סיכוי שנתראה בדיקסי במוצ"ש :)

אוולין2

New member
היי אנאיס../images/Emo6.gif

כן גם אני אהיה בדיקסי במקרה זאת המורה שלי הרימה את היום יהיה נחמד ונפגש.

fifi ness

New member
זה מעניין צריך את זה לפיספוסים../images/Emo8.gif

זה נהדר לא היבהל זה באמת חלק מהנאת הריקוד .אני לא רוקדת עם חצאית מופרדת מהחגורה ,כך שאם החצאית תיפול אז באמת יהיה מה לראות . לכן הבגדים צריכים להיות מסיביים ,מולבשים היטב באגן. הקרסים תפורים בחוט רקמה עבה,גם החזייה אותו הדבר חשוב לרקוד בבית ולהתנסות באותה חליפת ריקוד ,אסור שהיא תהיה רופפת,כך גם התנועות יראו הרבה יותר טוב ,ואז תהיי יותר בטוחה. המשיכו לרקוד בכל מצב וככל האפשר . תמונות נהדרות הילדות מקסימות|חמסה פיפי.

ממש לא נעים אבל לא נורא

נכון שבאותו הרגע בא לך לברוח לאלסקה הרחוקה ולקבור את עצמך בשלג העמוק. ושתדעי שזהו פחד של כל הרקדניות שמא זה יקרה להן. אני רוצה להציג לך זוית אחרת שאולי תרגיע אותך קצת. תחשבי שאת צופה בקניון ברקדנית אחרת ופתאום קורה לה מה שקרה לך. האם את תצחקי עליה? האם תחשבי שהיא פחות טובה? אני בטוחה שלא. את תפרגני לה ותמחאי לה כפיים על מנת לעודד את רוחה. זה לדעתי מה שקורה לקהל ברגעים כאלו, הם מרגישים נבוכים ולפעמים גם צוחקים כי זה טבעי אבל לא מתוך רשעות ובטוח שרוב הקהל מפרגן ותומך ברקדנית למעט אחוז קטן של "מטומטמים". לכן תנסי לשכוח את העניין תרימי ראש ובפעם הבא תצאי בחזרה לבמה ותתני הדרן לקהל ותראי איזה מחיאות כפיים תקבלי. עלי והצליחי, תמרה

למעלה