חוויות מהכלא

• פותח הנושא Rinor
  • פורסם בתאריך

Rinor

New member
חוויות מהכלא

אהלן חברים אני סטודנט לקרימינולוגיה במכללת אשקלון, ומטעם אחד הקורסים שאני לומד בהם יצא לנו לסייר אתמול בכלא. אני הייתי בסיור בכלא איילון, אשר מאכלס בתוכו בעצם את האוכלוסיה הרעה ביותר של פושעים שנידונו. דיברנו עם אסיר עולם אשר נמצא אשם ברצח לוכד הנחשים 8 שנים קודם לכן למי שזוכר את הסיפור,הוא הותיא תואר שני במחשבים וממשיך עכשיו לתואר שלישי בכלא, ודווקא כל אותם שיושבים מאסר עולם שקטים, מתנהלים טוב, השלימו עם היותם ועצמם... השלב היותר מצמרר היה כאשר ביקרנו במחלקה של מי שבאמת עושה בעיות, כל אותם עבריינים אשר נגד הממסד, מבצעים עבירות, נשפטים, יוצאים לחופשי ושוב מאסר, כמו כן כל אותם עבריינים אשר יש סכנה שיברחו או שיפגעו באחרים. מסדרון צר מאוד, לכל אורכו תאים תאים, חשוך, 4 בחדר...האווירה פשוט קלסטרופובית, כאילו הכל נסגר עלייך, עודף של רוע... כמו כן באותו מקום ישנו הכלא שהוא מתחם מגן אשר מאכלס בתוכו עבריינים חולי רוח, ובתקווה, אולי שם אעבוד לאחר שאשיג תואר שני, אם אוכל לעזור לפחות לאדם אחד, עזרתי לעולם ומלואו.
הכל בזמנו ובמקומו, הרי לפי אמונתי, הכל קורה מסיבה, ולכל סובבת הקארמה שלנו... רציתי לחלוק זאת עמכם חברי, אשמח לתגובות אהבה ואור זילברמן ניר...

Rinor

New member
קארמה

אני מאמין שכל אדם "סוחב" איתו את חוויות החיים הקודמים וכי את המטלות שלא הספיק להשלים העולם הקודם הוא ממשיך פה, עד לשלמות מוחלטת לדעתי, אז הוא מתייחד עם היקום שוב אני מאמין שכל דבר שאנו עושים, טוב או רע חוזר אלינו, וכי לכל דבר שקורה יש סיבה ואולי ללמוד מכך - קארמה מקווה שההסבר מובן אהבה ואור זילברמן ניר...

למעלה