חוויות מההחזרה...

קרן פ

New member
חוויות מההחזרה...

היום אחר הצהריים החזירו לי 3 עוברים, שכל אחד עם 8 תאים. עוד 6 עוברים הוקפאו ומארבעה נפרדנו יפה. סה"כ אני מרגישה בסדר, ההחזרה לא כאבה בכלל, אבל נפל עלי דיכאון לא מוסבר. אני מקווה שזו סתם נפילת מתח, אחרי ההתרגשות הגדולה, ושזה יעבור מהר. זהו - ביום שישי הבא נדע מה קורה... שוב תודה לכולכן גם על התמיכה וגם על המקום לשפוך ת´לב קרן

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה קרן

שיתחלקו וישרישו ויתבגרו לך בבית בלי יותר מידי מריבות
הדיכאון די מוסבר. זאת נפילת מתח יחד עם נפילת הורמונים, ומתח חדש שאת כנראה עוד לא מכירה. תשתדלי לנשום עמוק ככל האפשר, תניחי יד אוהבת על הבטן. אפשר שתי ידיים, וגם שתים של האיש. שלחי לעוברים אור ואהבה. דמייני אור אדום-כתום שוטף אותם ומחמם להם את הרחם. ספרי להם כמה אבא ואמא רוצים כבר לראות אותם, לאהוב אותם, להיות שלהם. הם ישתכנעו וישארו
מחזיקה של אצבעות
נועם

רומי 007

New member
יופי של תוצאות

אני חושבת שבאמת הדכאון הוא תוצאה של נפילת מתח. מקווה שבימים הקרובים תפנקי את עצמך - יש לי המון רעיונות, אם תרצי אכתוב לך מחר במסר, אני גמורה להיום.

אולה *

New member
../images/Emo50.gif רבה, קרן!

תחזיקי מעמד - הימים האלה לא קלים.
אולה

אתושקה

New member
ממוש....

מתוקה, את יודעת שאני אוהבת נכון?? עוד 9 חודשים...טפו..טפו...טפו...ואת אמא!!! אז כמו שסיכמנו אתמול...הרבה מים, ספר טוב, DVD, והרבה פינוק מגיא!!! (חסר לו שלא) ואני לא רוצה לראות אותך אפילו בסביבות המשרד עד אחרי הבטא החיובית בהצלחה... אתי

נעמה2

New member
קרן, שיהיה המון בהצלחה../images/Emo23.gif

מחזיקה לך את כל האצבעות (אפשר גם ברגליים?). תראי רק קומדיות מצחיקות בוידאו (למשל "לצאת מהארון"), וגם סרטים רומנטים מתוקים עם סוף טוב (כמו "גאווה ודיעה קדומה"). זו סגולה בדוקה להעלאת מצב הרוח... ואם גם זה לא יעזור, נחשוב על משהו עד הערב... חיבוק גדול על החשבון...
נעמה

קרן פ

New member
חברות יקרות- המון תןדה../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

עשה לי מאד טוב לקרוא את ההודעות שלכן.אני באמת חושבת שההרגשה הרעהנבעה מכך שאחרי חודש מאד אקטיבי- זריקות, בדיקות וכו´ - אני בעצם ניכנסת לשבועיים מאד פאסיביים שאין לי יכולת להשפיע על התוצאה. היום אני מרגישה כבר יותר טוב, הרבה בזכות בעלי התומך. אני מנצלת את הזמן להתפדלע מול הטלויזיה ולהשלים חומר בלימודים. אז שוב - הרבה הרבה תודה ומקווה לעדכן ולהתעדכן רק בבשורות טובות שלכן, קרן

מיכל ק-ש

New member
קרן

SO FAR SO GOOD שרק ימשיך כך. שיעברו עליך בקלות 12 "הימים הנוראים" עד לבטא והמון איחולי הצלחה. להתראות בערב, מיכל

למעלה