חוויות (לא נעימות)

פרסה

New member
חוויות (לא נעימות)

היום יצאתי לטיול של שעתים אם אנשים (עוד לא יצא לי לצאת לשעתים אם לקוחות) ורצנו קצת (קאנטר) הסוסים עברו לגאלופ אני ניסיתי להאט את כולם ואז שלי לא רצה להאט. אחת הילדות נפלה וכנראה סוס גרך עליה (לא שלה אחד הסוסים) אני ישר פניתי לעצירה כל הסוסים עצרו איתי (5 סוסים ועוד מדריך) ירדנו ועזרנו לה. ירד לה קצת דם מהאף. היא לא הסכימה לעלות על הסוס (להמרות שכולנו ניסינו לשכנע אותה) אז קראתי למאיר לקח לו איזה שעה להגיע כי לא ידעתי להסביר לו בדיוק איך להגיע. בסוף ראיתי אותו והתקשרתי אליו נתנו להם כרטיסים לשבוע הבא אח"כ כולם שיגעו אותי לצחקו עלי עד כמה אני אחראי ושאני אני במקום הילדה עוגה

עוד חוויות לא נעימות../images/Emo28.gif

בחודש אחד 2 תלמידות שלי שברו את היד... אחת עלתה על סוסה אחת שלא היתה טובה עם ילדים(מאוד לא צ]פויה) ובאותו יום היא היתה מעולה! לילדה נפלה ארכובה והיא התחלקה, לא קרה לה כלום, הרגעתי אותה והצלחתי לשכנע אותה לעלות על פוני(אלמוג) היא עלתה עליו הוא התחיל לגרור אותה עשה קנמטר והיא נפלה ושברה את היד. השניה רכבה על טאורה ואיזה מישהו שיחק עם אופנוע בשדה ליד האורווה וטאורה נבהל והתחיל לרוץ והיא נפלה... אוץ.. כן היא שברה את היד
אבל שתיהן חזרו לרכב ואני המשכתי לאמן אותן והן עדיין אוהבות אותי

פרסה

New member
את גרוע.........

אני הוצאתי כל כך הרבה רכיבות ואף אחד לא נפל לי (חוץ משלשום) אגב הטמבלים האלה... היה להם מה זה לחץ בסוסים (הסוסים עבדו כמעט נונ סטופ) והיו רק שני מדריכים שהיו כבר עיפים ונפתח להם התחת (______y_____) והם לא קראו לי (להמרות שהם הפילו כבר יותר ממני) אז אני ישבתי לי במשרד כל היום ובכלל חשבתי שהם 5 מדריכים

taos

New member
ולי גם קרה משהו נורא

הסוס שלי בעט לי בתחת!!! אבל לא קרה כלום סתם עפתי קדימה ואפילו אין לי סימן

לפחות זה...

אני נפלתי כבר 5 פעמים... אף פעם לא שברתי כלום אבל היה לי מן נקע ביד! כמה פעמים אתם נפלתם אנשים??? וממה? תרחיבו בנושא...

למעלה