חוויות אטרף....

aשרון

New member
חוויות אטרף....

היום היו לי שתי התכתבויות מאוד מעניינות באתר החביב על כולנו....
( למען הסר ספק, אני לא אחשוף כאן את שמות המשתמשים שהתכתבתי איתם ) .

הראשון :
היה עם בחור בן 20 שחזר אליי עם התשובה "מוכן לעשות איתך סקס תמורת 850 שקלים" .
עניתי לו ככה : "אם זו הדרך שלך להיפטר ממני, אז אחלה, פשוט תגיד שאתה לא מעוניין. אני לא מחפש רק סקס, אני מחפש מישהו להכיר ולחבב ואולי גם לאהוב".

והעניין הוא שהוא ממש, אבל ממש קרוב אליי מבחינה גיאוגרפית (צפון הארץ) ועוד מזל סרטן כמוני. ואם הוא מזל סרטן אני שואל, איפה הרגישות המפורסמת?

השני:
היה עם בחור תל אביבי נחמד, בן 31, שפנה אליי והתכתבנו קצרות, הוא כתב לי - " אתה גר ממש רחוק, חבל אתה נראה די טוב ויש לך גם גוף שמן וזה פלוס" , וזה מאוד החמיא לי במיוחד שזה מגיע בפלטפורמה כמו אטרף. אמרתי לו שאין לי בעיה עם מרחק זה פשוט לתפוס אוטובוס ולנסוע. הבחור התנתק בהפתעה ועדיין לא חזר אליי, אני מקווה שיהיה לזה המשך איתו.

אגב לשניהם יש את הפייסבוק שלי, מה דעתכם, עשיתי טעות כשנתתי כל כך מהר את הפייס שלי?

aשרון

New member
שום דבר....

אני שלם ופתוח עם כל מה שיש לי בפייס, אני בפובליק בצורה קבועה.
מה שמפריע לי זה שהם יודעים מי אני ובודקים אותי ואני לא יודע עליהם כלום.

ItsikH

Member
לא מטריד אותי יותר מהיות הפייס גלוי לצוקי זה מקום ציבורי, גם מה שאנחנו מניחים שפרטי בו, אני מעדיף שידעו עלי יותר ולא פחות. ברור שמידע על חשבון הבנק שלי, מספר האשראי, או כתובת מדויקת, לא אמסור במקום ציבורי שכזה לעולם - כל השאר, שידעו כמה שיותר, יותר טוב.

aשרון

New member
אני כמוך.....

אבל דיברתי על ההרגשה הלא פיירית הזאת שאדם יודע עליך יותר משאתה יודע עליו. לא אכפת לי לתת את הפייס, אם אני אמצא חן בעיני הבן אדם, זה רק מקצר את המרחק בינינו.

ItsikH

Member
850? איזה יקרן. אזכיר שוב את הסיפור שלי לפני עשורים, בהיותי סטודנט תפרן, בגן העצמאות בשעת לילה מאוחרת, הופיע צעיר נאה עם קסדת אופנוע ביד וסיפור על קטנוע, דלק שנגמר והוא צריך להגיע לנתניה אז אולי הוא ימצוץ לי בין השיחים תמורת 20 שקל [מוכר את עצמו בזול אפילו בסטנדרט של אז]. נחה עלי התפרן רוח נדיבות, שלפתי 20 וביקשתי לתת לו ללא שום תמורה שלא עלה בדעתי אפילו לקבל [למרות שהיה ברור שהסיפור מצוץ
], הבחור סרב בתוקף - כסף ללא עבודה? אין מצב!

למעלה