חוויותי עם הטבעת

shery20

New member
חוויותי עם הטבעת

כאמור עם החברה שלי מה26/11 סגרתי יום שישי פעם שנייה - סה"כ 7. (היה מזעזע יום שישי באסותא, מאות אנשים!!) יום שני-רביעי הייתי באילת, נורא חששתי בהתחלה מהתזונה שם, אך הכל עבר בכמויות קטנות. אני ממש מרגישה שאני והטבעת מתחילות להתרגל אחת לשנייה
אם אני אוכלת לאט, לועסת מהר ועם הפסקות הכל עובר (חוץ ממאפים) (אפילו סושי האוכל האהוב עלי) אכלתי 4 עיגולים וזה פוצץ אותי (לעומת 2 רולים לפני!!) אני ממש מרגישה שזו הגבלה מספיק טובה בשבילי, מקווה שזה יבוא לידי ביטוי במשקל

כיף לך

גם אני הייתי באסותא לסגירה שניה ביום שישי....היה אכן מזעזע!!! הצלחתי לעבור ב-4:30 עם הרבה לחץ על סיגל!! (אני שומרת שבת...לא הייתה לי ברירה! נראה לי שמשעמם לאנשים ביום שישי אחר הצהריים!!!) בניגוד אלייך, אני לא מרגישה עדיין הגבלה גדולה - אני מסיימת בכיף רול שלם ואפילו יותר!! בהצלחה!!

ז"א שאוכחת כמעט רגיל

אתמול למשל במסעדה אכלתי מנה עיקרית בשרית שלמה לא היתה מנה קטנה בכלל וסיימתי הכל נכון שלפני הניתוח הייתי אולי מחלקת מנה ראשונה ואחרונה עם החברים ואתמול לא, אבל בכל זאת, אני מרגישה שעם לעיסה טובה, אני אוכלת די הרבה אני כבר קבעתי לניפוח שלישי כי לא ירדתי 100גר' מאז הסגירה השניה איך יורד אצלך?

shery20

New member
אין לי מושג - אני לא נשקלת

אני נשקלת לעיתים ממש רחוקות. אני נשקלת רק אצל הדיאטנית שזה בערך פעם בחודש. התחלתי ב104 ופעם אחרונה שנשקלתי הייתי 98. אבל אני מרגישה שהבגדים טיפה יותר רופפים (או שאולי זה בראש (-: ) ומתי בדיוק היית אמורה לרדת אם סגרת רק ביום שישי?? סבלנות :)

עבר כבר שבוע לא???

ירדתי רק 5 קג בחודשיים זה מעט אני יודעת שהכל יחסי אבל אני כבר רוצה לראות המשקל להתרחק מה-3 ספרות!! אני כרגע 99 וזה קרוב מידי עדיין!!! למה דיאטנית? היא עוזרת לך במשהו? אצלי זה לא עוזר, הם תמיד אומרות לי מה שאני כבר יודעת....הם לא עוזרים ביישום אז זה לר ממש משנה

shery20

New member
5 בחודשיים זה בסדר גמור!

את חייבת להיות סבלנית. אני הולכת לדיאטית בעיקר בשביל המסגרת. חוץ מזה ששלי ממש ממש חמודה ומאוד מבינה בטבעת ויש לה עצות טובות.

Distractions

New member
נשמע נפלא. בהצלחה!

גמילה ממאפים זה החלום שלי. שלא לדבר על להיות שבעה מ-4 עיגולים של משהו, לא משנה מה (אני לפני ניתוח).

shery20

New member
אני גם הייתי ללא תחתית

הדבר הכי חשוב עכשיו בשבילך זה ללמוד איך לעבוד עם הטבעת. לא הייתי מצליחה להסתדר איתה אם לא הייתי מבלה פה שיהיה בהצלחמה

אופירA

New member
מנהל
החלום יכול להתגשם, תאמיני לי

אכלתי ב-6 ארוחה עיקרית, עוף עם אורז וירקות, ועכשיו חזרתי ואני לא מסוגלת להכניס שום פחמימה, רק חביתה. לפני השינה בכלל אסור לי לאכול, אז עד הלילה אקבל רק עוד חצי כוס חלב במשקה חם. אין לי שום מקום מעבר לכך. יש לי צורך נפשי חזק, שקשה לי לוותר עליו. אבל העובדה שהטבעת נותנת לי עונש בלילה אם אני אוכלת, משכנעת אותי היטב לוותר על ההרגל לאכול לפני השינה.

מתגשם ועוד איך.....

היום ישבנו חבורת בנות משפחה כאשר אחת מאיתנו הלכה למאפיה סמוכה וקנתה שקית ענקית של עוגיות שמרים שונים, כל אחת מהחבורה אכלה לפחות 3-4 עוגיות, ואני סרבתי בעדינות ולא נעניתי להפצרותיהן המרובות, כי ידעתי ששמרים חוסם אותי בביס הראשון, ואני יכולה להתפתל לפניהן. להזכירכן, אף אחד בעולם לא יודע על הניתוח. חוץ מבעלי ואימי. אחרי כמה שעות כשנפרדנו, הרגשתי כל כך מאושרת שמפגש כזה עבר אצלי בחווית שיחה ולא בחווית אוכל. וכמובן כל זה בזכות הטבעת, שמרתיעה אותי מאד, ולא בזכותי, כי אם זה היה תלוי בי. כבר הייתי אוכלת עוגיות עד לאובדן הכרה.

LATIN GIRL77

New member
חייכתי לי כשקראתי על הסושי../images/Emo8.gif

אחד הדברים שהטבעת ממש מגבילה, ממש מזכירה לי את קיומה זה הסושי, אני אוכלת ונהנת אבל צריכה לקחת לי הפסקה של ממש בין עיגול אחד לשני, 4 עיגולים זה אכן הטופ שהגעתי אליו...חחחח איזה כיף לקרוא שנהנת לך באילת, לפני חודש הייתי סופ"ש אצל חברים ועברתי סופ"ש מהגיהנום... אבל למדתי להתמודד איתה, ברגעים אלו ממש עומדת לצאת לסופ"ש בצפון ושמחה לדעת שאני מחוזקת ויודעת להתמודד עם הגברת שלי. תודה על השיתוף בחוויות, בהצלחה בהמשך

shery20

New member
נורא פחדתי מהנושא של הסושי../images/Emo209.gif

כתבו כמה פעמים שלא אוכלים סושי, ואני ממש ממש ממש חולת סושי. אז כשיכולתי זה ממש עשה לי טוב
ואפילו חסכנו כסף שלקחנו רק עסקית אחת. זה ממש לא הוריד לי מהחוויה שאכלתי 4 עיגולים, אחת מכל סוג ולכל השאר יש את אותו הטעם (-: הסופ"ש מהגהנום היה בגלל הטבעת או דברים אחרים? שיהיה לך אחלה סופ"ש בצפון תעשי חיים

רוייקו

New member
מאות אנשים בהמתנה לסגירה ? מקווה שהיום

לא כך ... אני רוצה להגיע לסגירה ומקווה שאוכל להשתחל מתכנן להיות שם אחרי שתיים.. אולי בחמש אפילו.

shery20

New member
תתקשר למזכירה שלו מראש

סיגל קוראים לה נראה לי היא רשמה אותנו בתור וחזרנו אחרי שעה וחצי, אולי היא תרשום אותך מראש בטלפון

למעלה