חוויותי מה-WEST END

frosti

New member
חוויותי מה-WEST END

4 לילות ו-4 מחזות זמר... הראשון, מרי פופינס שהצליח להעיר אותי אחרי טיסה מעייפת. קאסט מעולה והפקה מושקעת במיוחד שכל רגע מפתיעה מחדש. השני, וויקד - הסיבה לקפיצה שנתתי ללונדון. אדינה מנזל פשוט מעולה כאלפבה (מה שלא במיוחד מפתיע). למעט אדינה מנזל, נהנתי יותר מההפקה של ברודוויי (עם עדן אספינוזה וקייט ריינדיר). בכל אופן ועדיין, אחת ההצגות היותר טובות שראיתי. השלישי, אויטה. פעם ראשונה שאהבתי את הסרט יותר מההצגה. לא משנה כמה יקטלו את כישורי המשחק של מדונה - פה הצליח לה. באופן כללי הצגה נחמדה. לא הבנתי למה מהללים את אלנה רוג'רס בתפקיד של אוה פרון. היו רגעים שחיכיתי שתמות כבר.היא אנרגטית וקלילה, אבל הקול שלה מונוטוני נורא. לא סוחפת בשירה שלה. האחרון, קברט. שוב, ברודוויי הצליחה להעלות גירסה יותר מוצלחת לדעתי. עדיין, ההפקה הזו הצליחה להיות פרובוקטיבית ומהנה למדי. סתם רציתי לשתף...

40גבי

New member
איך פיליפ קוואסט כחואן פרון?

אני מאוד אוהב את הזמר הזה ( ג'בר מעלובי החיים) ולמרות שיש לי את הדיסק של אויטה הייתי שמח לשמוע איך הוא בהצגה גבי

frosti

New member
מעולה!

שני השחקנים המשניים מעולים פשוט. מצחיק רק ההבדל גבהים בין אלנה רוג'ר ופיליפ כשהם עומדים צד לצד... יותר אהבתי את מאט רוהל בתקיד שה. איזה קול וכמה אנרגיות... מעניין לדעת מה חשבת על אלנה כשמעת את הדיסק...

למעלה