חוויה ראשונה..

DoubleN7

New member
חוויה ראשונה..

קודם כל אני רק אציין שלא ניסיתי אף פעם שום טכניקה של חלם צלול או כל דבר אחר, למרות שכן קראתי על חלומות צלולים בעבר. פשוט קורה לי באופן טבעי שהרבה פעמים אני יודע באופן טבעי שאני בחלום, רק שאני לא יכול לשלוט עליו, ואם אני יכול לשלוט עליו אני מתעורר מי.. הפעם זאת הייתה החוויה הארוכה ביותר שהייתה לי, למרות שגם היא הייתה קצרה. בהתחלה זה היה לם רגיל אבל די מעניין, חלמתי שני חזר ל2006, אני שוב בבית ספר, באמצע שיעור, ואי מנסה לשכנע את החברים שלי שאני מ"העתיד" אבל אף אחד לא מאמין.. ואז בדרך הביתה בנקודה כלשהי אני מבין שזה חלום, אני נמצא ברחוב..וזה נראה ממש מציאותי, אנשים הולכים לידי ומכוניות נוסעות ממש כמו במציאות. ואז אני מנסה לעוף, בהתחלה זה כאילו החוקים של המציאות היו לי בראש למרות שידעתי שזה חלום..כאילו קפצתי וחזרתי לריצפה..אבל ידעתי שאני חייב להמשיך לנסות רק שכל הזמן פחדתי להתעורר. הסתכלתי למעלה לכיוון השמיים וממש דימיינתי חזק שאני מצליח לעלות, ואמת התחלתי לרחף, כל המבנים והעצים מתחיים לרדת ביחס לשדה הראייה שלי, עד שראיתי את הצמרות של העצים מתחתיי (התמונה הזאת זכורה לי בראש ממש טוב כאילו שזה באמת קרה) הייתי מספר רגעים בשלב הזה , מרחף באוויר ואז רציתי לנסות עוד פעולה, ולהתקדם קדימה, שוב הייתי צריך להתאמץ כדי להשיט את עצמי באוויר ובאמת התקדמתי עד שהייתי מעל לעצים...בנקודה הזאת בערך התעוררתי...

silverhawk

New member
נשמע מעניין

רק דבר אחד, הייתי ממליץ לך לבצע בדיקות מציאות ולהעזר בשיטות להגברת הצלילות לכל אורך החלום - אתה לא תצטער. :) וברוך הבא לפורום.

למעלה