חוויה קשה

חוויה קשה

א. חולה אלצהיימר לפי ההגדרה של המכון הקוגנטיבי. מידי פעם הוא מגלה סימנים של בריחה מקבל תרופות מבקר במועדון מספר פעמים בשבוע חוזר עם חויות נעימות סיפורים שמות של אנשים ויכוחים משיחות עם אנשים והנה מזה חצי שנה החבר הטוב מזה 60 שנה נפטר ולמחרת גם אישתו נפטרה היה בוכה כתינוק שעות וזה השלב הראשון של ירידה חודש לאחר מכן חבר קרוב מהמועדון אושפז ואני עוקבת שאץנעשה שקט לא מביא אינפורמציה מהמועדון נכנס בתוכו ולא משתף פעולה. רוצה לישון מתקשה ללכת אוכל מעט פניתי לאחות משירות בריאות הציבור היא בקרה היתה המומה מהתשובות הלא עניניות אני לא יודעת אם הוא יצא מהתרדה או שאין דרך חזרה ומה עלי לעשות ולמה להתכונן. רינהנר

רינהנר1234 שלום

נכון החוויה קשה אך יש אפשרות על ידי תרופות לשפר אותה, כנראה שהחולה בדיכאון ולכן צריך לספר לרופא המשפחה או לפסיכייטר. למחלת האלצהיימר יש מכל מיני תופעות ולכן כל תופעה צריך לשים לב ויש אפשרות ע"י כדורים לשפר את ההתנהגות של החולה.בשורות טובות

הצעה חיובית

ariela המקורי תודה לך על ההצעה אבל רופא המשפחה שאני מאוד מעריכה לדעתי לא מתמחה במחלה אלא בבריאות הציבור "הבריא" ושאלתי בעמותה שנפגשת בחיפה בקופת חולים מכבי למה אין מרפאה עם צוות רפואי שמטפל ספיציפי בחולי אלצ. לפי התובה הבינותי שאין תקציב . אפנה שוב לרופא המשפחה שיפנה אותנו לרופא מתמחה שיבדוק את התרופות ואולי יהיה צורך לשנות או להוסיף. היום שבת אנו בבית האיש תשוש ורוצה רק להיות במיטה עטוף בשמיכה ותריסים מוגפים. ואני פה לבד ובחוץ השמש זורחת. שלום לך ותודה רינה

למעלה