חוויה פשוטה

עופר 123

New member
חוויה פשוטה

את ההודעה הזו קיבלתי מאת מישהי שמכירה את הפורום כבר די הרבה זמן. בגלל הנושא של ההודעה היא ביקשה להישאר בעילום שם, אבל היא בהחלט עומדת מאחוריה ומצפה לקרוא את התגובות. היא מספרת שבשנים האחרונות יצא לה להיכנס לעולם חדש מבחינתה, העולם הנטוריסטי. למי שלא יודע, אלו מפגשים חברתיים בעירום, ללא בגדים. לא מדובר באורגיות פרועות, אלא פשוט בכמה וכמה אנשים, החל מכמה עשרות ולפעמים אפילו מאות, שעושים מה שעושים בכל מפגש חברתי רגיל (מדברים, מקשקשים, אוכלים משהו, שותים משהו), רק בלי בגדים. הנה החוויה שלה מן האירועים הללו:

רציתי לספר על החוויה שלי במפגשים הנטוריסטים: בכל פעם מחדש יש הבדל מאד גדול בין איך שאני מרגישה עם הגוף שלי כשאני עירומה ליד אנשים, לעומת איך שאני מרגישה עם הגוף שלי כשאני לבושה ליד אנשים. בניגוד לחוסר הביטחון שהרבה פעמים מהדהד ברקע כשאני לבושה ביום יום, עם העירום בא שחרור עוצמתי שמשיל מעלי בבת אחת את כל חוסר הבטחון והכבדות האנרגטית.

אני מרגישה שהנשמה שלי מרזה באיזה חמישים קילו כל פעם כשאני חווה את העירום ליד אנשים והיא הופכת להרבה יותר קלילה. אני גם הרבה יותר אוהבת את הגוף שלי כשאני ככה ויותר גאה בו ובסקסיות שלו. כל הדאגות לגביו מתמוססות להן כליל עם הורדת הבגדים. זה קסם טבעי שקורה לי כל פעם מחדש. אני ממליצה בחום על החוויה ועל מה שהיא תורמת לי לחיים.

זה מאד מעניין

זה מדהים איך לפעמים ההזזה שלנו מהמציאות המוכרת יכולה לעזור לנו להתחבר לעצמנו...

זו חוויה שרחוקה ממני לגמרי

אני מבינה על מה היא מדברת.
אין הרבה אנשים שלגמרי שלמים עם עצמם ועם גופם, במפגשים מהסוג הזה אף אחד לא יצחק על האחר כי הוא נמצא בדיוק באותו מקום שבו נמצא האחר, גם אם הם בעלי משקל שונה.
החשיפה הזו יש בה אומץ, אחרי שעוברים את הנקודה הזו (עם כל הלחץ שוודאי מלווה את העניין, לפחות בהתחלה), פשוט משתחררים.

יחד עם זאת, זה ממש לא מדבר אלי וזה אפילו לא בגדר פנטזיה של לנסות את זה מתישהו.
יש דברים שאני לא עושה כעת בחיי כמו ללכת לים וזה כן משהו שהייתי רוצה לשנות מתישהו אבל מפגשים נודיסטיים למינהם ממש לא מדברים אלי!

עלמה88

New member
מעניין

ועוד יותר שכדי להמחיש את החופש היא משתמשת במושג מרזה....

sharoni 4

New member
יש לי עם זה בעיה ולא בשל המשקל

יש לי בעיה רצינית עם הפיכת עירום למשהו שבשגרה. אנלא בעד להסתובב בעירום בבית בדרך שבשיגרה ולא בעד חופי נודיסטים למיניהם וזאת מהטעם הפשוט שבתפיסה שלי עירום הוא בבחינת משהו מקודש, שיש להשתמש בו ולא בדרך של קבל עם עדה. י ש משהו מגרה בציפייה למשהו, בדמיון ובשימוש בו. יש משהו מפתה ומעורר תשוקה, כשהעירום הוא לא תמיד מול העייניים ונגיש, אלא שמור לרגעים מאוד ספציפייםבין 2 אנשים [או יותר]. אם בן זוגי יסתובב ללא בגדים כדרך קבע זה פחות ידליק אותי. יש משהו בהפשטה ובקילוף שכבות הבגדים, שהופך את עירום, ה
וכל מה שביניהם למשהו הרבה יותר מרגש.

עופר 123

New member
אבל....

היא מדברת על נינוחות בגוף בעירום בחברה באופן כללי, ולאו דווקא בזוגיות. נראה לי שיש הבדל לא קטן בין השניים

sharoni 4

New member
זה דומה לנודיזם

הסברתי את התנגדותי בעניין. גם נודיזם הוא לא משהו שנעשה רק בין בני זוג בחוף פרטי, אלא זו פעולה חברתית-ציבורית, כשיש עוד אנשים מסביבי. אני גם נגד כל תצלומי העירום ההמוניים [נו אלה שנקראים על ידי כל מיני אנשים אומנות]וגם נגד כל מיני הפגנות שמתנהלות באירופה שבהן רוכבי אופניים רוכבים ברחבי העיר, כשהם עוטים על גופם בערך שום דבר.

למעלה