חוויה משמעותית

האניבי1

New member
חוויה משמעותית

רציתי לשתף אתכן, אתמול התחלתי את הסדנא של אמהות ללא אמהות במודיעין (באיחור של שבוע כי שבוע שעבר בעלי הוקפץ למילואים). זו היתה חוויה משמעותית וחזקה להיפגש עם עוד ארבע נשים במצבי ולדבר רק על זה- על האובדן, על הכאב, על האשמה, על כל הרגשות שעולים. בלי צורך להתחשב כדי לא להעציב מידי, או להרוס איזה אווירה, פשוט להביא את עצמי עם הכאב שלי ושמקשיבים לי ומכילים אותי- מישהו אחר מלבד בלעי היקר וחברתי הטובה- שרק איתה דיברתי עם הנושא עד כה. מקווה שהמשך המסע יהיה משמעותי לא פחות. קצת מפחדת שיוריד אותי לתהומות, אך מקווה לצלוח אותם. לילה טוב האניבי

נאוה שפ

New member
איזה יופי

אנחנו תמיד היינו אומרות כשהיה מפגש טוב: "היה מעולה, כולנו בכינו....." כמו שכבר אמרתי לך, העקביות במפגשים מרכזת את כל העצב לפעם בשבוע, ומאפשרת לך להיות קצת יותר פנויה שאר הזמן. (לפחות זו דעתי.......) בהצלחה.

שזו באמת נקודה שהאניבי העלתה כאן

בעבר - הצורך לנקז מעט את הכאב והבעתו.

המסע אל השקט הנפשי../images/Emo41.gif

מאחלת לך דרך רצופה מרגליות.... אוהבת תמיד

פרח75

New member
בהצלחה, יקרה

אני בהחלט מבינה את הפחדים שכרוכים במפגשים כאלה. פעם חשבתי ללכת למפגשים כאלה באיזור שלי אבל החלטתי בסופו של דבר שזה עשוי רק להעציב אותי ולכן ויתרתי. אשמח לשמוע ממך בהמשך איך זה מתקדם ומה בדיוק קורה שם, אולי אתגבר על החששות. בכל אופן, את צריכה לעשות רק מה שעושה לך טוב. אם זה לא עוזר, לקום וללכת. ואם זה עוזר, למצוא בזה מקור להעצמה. מאחלת לך המון הצלחה

תודה ששיתפת ...

נשמע כאילו מצאת את מה שחיפשת [בתחום הזה, כמובן]. מעריכה את הנחישות שלך ליצור מציאות שרצית. מקוה שהדרך תמשיך להיות מועילה לך.

למעלה