חוויה מרגשת

גולס

New member
חוויה מרגשת

אני מרגיש צורך לשתף את הפורום הזה בחוויה מרגשת שחוויתי השבוע. זה התחיל עם חיפוש בסקייפ (שיחות חינם באינטרנט) בו מצאתי קרוב אפשרי בצ'ילה ושוחחתי איתו. הוא הפנה אותי לאביו באנגליה ובהתכתבות בדוא"ל עם הזקן באנגליה מצאנו את הקשר . התברר שאביו (של הזקן באנגליה) ו9 אחים של האב רשומים אצלי. הזקן באנגליה כתב לי שאביו הגיע מריגה לאנגליה (זה כבר ידעתי) שני דודים הגיעו לדרום אפריקה (גם זה ידעתי) אבל 7 הדודים שנשארו בלטביה ובני ביתם הושמדו כולם בשואה. בחיפוש באתר של יד ושם מצאתי דף עדות מ1995 לאחד הדודים, אלקסנדר, חתומה על ידי בתו, לובה, בגרמניה . בקלות איתרתי את מספר הטלפון של לובה וטלפנתי . לצערי לובה לא מדברת אנגלית. ביום שני השבוע, יחד עם חברה דוברת גרמנית, טלפנתי שוב. היתה שיחה נרגשת ולובה מסרה לי את מספר הטלפון של בנה בצרפת.גם עם הבן של לובה היתה שיחה נרגשת בה הוא אמר "זאת פעם ראשונה בחיי שאני מדבר עם קרוב משפחה, חוץ מהוריי לא היו קרובים" ג'ולס פלדמן

bilen

New member
המשפט האחרון - מרגש כל פעם מחדש

אכן, יש כאלה שלא היתה להם מעולם משפחה. זה היה סקייפ עולמי... גם לי יש ענף שמצאתי ושאנחנו קרוביהם היחידים. נוצרים קשרים מדהימים, קשה להאמין איך אפשר להתקרב במהירות כזו, מ-0 ל-100. מאחלת לך שגם אצלכם "השידוך" יצליח ותתראו בקרוב.

שמחים בשבילך ובשביל לובה../images/Emo24.gif

מזט למישפחה החדשה. שלך חנה גונן

מי אם לא אתה מוצא משפחה בכל מקום

ברכות ל"מציאות". שתזכו לעוד רבות וטובות,זה הרי לא יאומן הסיפור הזה! לאה

לוטקה

New member
החלטתי לנסות את מזלי בסקייפ

אמנם אנחנו משתמשים בסקייפ זמן רב, אך רק עם אנשים מוכרים. החלטתי לבדוק האם אפשר למצוא בן דוד של ה-
מצרפת. (שלחתי לו כבר מייל לפני כחודש אך הוא לא ענה). ואכן הוא הופיע. שלחתי בקשה לאישור, עם תמצית ברורה מאד של הקשר המשפחתי. דקותיים לאחר מכן היינו כבר שקועים בשיחה (או יותר נכון בתכתובת). תודה על הרעיון!

למעלה